Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhhhhhahaahaahaha

miłość jest przereklamowana???

Polecane posty

Gość hhhhhhahaahaahaha

fajnie jest to czuć, ale się już zastanawiać zaczynam poważnie na czym to polega??? no na czym? na tym,że sobie wmawiamy,że kogoś kochamy i nawet jak chcemy zapomniec to w głębi czujemy,że nie chcemy i wychodzi na to,że nawet pożadnie sie nie staramy! to jest okropne i jeszcze te wszystkie lansy na nk..., te wszystkie opowieści są **** warte, naprawdę! Nie wierzę w miłość ze wzajemnością, a jesli wierzę to taka zdarza się raz na milion, mówię Wam i z moim szczęściem...[...]. Jeden gada,że mu się podobam, drugi gada,że mu się podobam...i co z tego wynika?że tylko chce sobie popatrzeć...mam tego wszystkiego dosyć, naprawdę, czy to moja wina,że jestem nieśmiała... Przecież kochamy kogoś za to kim jest, a nie czy umie okazywać jaki jest czy nie! a poza tym to zawsze muszę dostawać po dupie,dlaczego ktoś jak mnie kocha to nie może mnie traktować normalnie tylko musi się na mnie wyżywać, gdybym jeszcze go odrzuciła ok, ale nawet mi tego w oczy nie powie, jeszcze go nie odrzucę, a już się wyrzywa,że to nie ja pierwsza kroku nie zrobię, nie wyrobię, mówię wam, ja kiedyś nie wyrobie!!!

najlepiej się nie angażować, bo później tylko rozczarowanie, ból i łzy :o

Nie wszystko co ktoś nazywa miłością, nie każdy czyn i deklaracja nią są. Prawdziwa miłość (nie żadne tam "koffanie") to nie takie hop-siup, to coś co ma zarówno dobre, wspaniałe jak i mokre od łez, smutne strony aczkolwiek pomimo tej mieszanki trwa i może wytrzymać wiele "naprężeń". I rzecz jasna musi płynąć z dwóch serc. I miłość potrzebuje wsparcia w postaci przyjaźni, otwartości, i to jak innych traktujesz też ma niebagatelne znaczenie.

Gość hop-siup
Głupstwa gadacie, autorko zamiast marudzić radzę spojrzeć na wszystko obiektywnie. Skoro nie zrobił pierwszego kroku to miłość ta nie istnieje ;)