Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaaa137

Wszystko mnie przerasta

Polecane posty

Gość kasiaaa137

Moje życie jest strasznie !!! z powodu kryzysu niespodziewanie straciłam zajebistą pracę, mieszkam sama i ledwo sobie radzę!!! a ktoś na kim mi zależy cały czas mnie lekceważy !!! I jak być szczęśliwym?

Gość no i o masz
to za co płacisz za internet

Gość Poszukac nowej pracy i
nowego partnera. Takie male pranie domowe.

Gość kasiaaa137
Mama mi pomaga i dostaje zasiłek, teraz ciężko o pracę, tymbardziej ,że nie chce pracować na kasie w supermarketach bo sie do tego nie nadaje, wolałabym pracować fizycznie ale nigdzie nie ma pracy!!!

Gość Szukaj pracy
Nie mow nie ma, moze szczescie sie do ciebie usmiechnie. Pomysl co chcesz robic ? W sklepiku, kawiarni, czy kuchni, szukaj . Mysl pozytywniej o sobie. A mezczyzn jest tyle, poszukaj tego co jest ciebie warty. Jest ciezko, ale takie juz jest zycie. Nie nalezy sie zalamywac. A chlopaka traktuj tak jak on ciebie. Pokaz mu ze nie traktujesz go powaznie. Mezczyzni lubia zdobywac, a jak juz maja to nie szanuja to co maja, dostrzegaja jak traca.

Gość cvcvcvvcvcvvb
co za bzdury

Gość zawsze to lepsze niz miec raka

Gość cvcvcvvcvcvvb
nie wmowisz mi ze jestem tylko na lezby skazana

Gość kasiaaa137
No własnie zawsze popełniam ten sam błąd za bardzo okazuje ,że mi zależy i dostaje po du..., zawsze to robie jeśli mi zależy żeby potem nie mieć do siebie pretensji ,że np uciekł ode mnie bo nie okazywałam mu uczuć, zresztą robię to co czuje nie inaczej, po co mam go i siebie oszukiwać, wiem ,że mężczyzni lubią zdobywać, ale udawanie niedostępnej czasami przynosi odwrotny skutek, mężczyzni też lubią być kochani i docenieni, oczywiscie trzeba zachować przy tym swój honor i godność!

Gość Anq26
tak to jest jak komuś za dobrze...Ja nawet jak mam lepszy okres w życiu staram się poszerzać kwalifikacje, robić kursy i nawet w chwili kryzysu mam papiery z zupełnie innej branży. Idz do PUP i zapisz się na różne kursy. Poza tym jak nie będziesz wybrzydzać to szybko znajdą Ci pracę.

Gość takie cudo
tej prawdziwej miłości nie trzeba zdobywać gierkami... tak przynajmniej mówią psycholodzy :) ale faceci to taki gatunek lekki... bynajmniej my ich tak widzimy :) kto ten świat zrozumie. ja też szukam pracy :) i wierzę że będzie dobrze, kryzys minie i wiosna przyjdzie :)

Gość cvcvcvvcvcvvb
za dobrze? mi?

Gość cvcvcvvcvcvvb
gierkami? to wy robicie jakis projekt, ja jestem tylko ofiara tego wszystkiego

Gość kasiaaa137
Wiesz to nie o to chodzi ,że ja wybrzydzam! Pracowałam cieżko w Anglii i w Polsce , także nie jest to kwestia wybrzydzania... poprostu teraz prawie wszędzie potrzebują na kasę a tam się nie nadaje, nie czuje się na siłach... wolę pracować np w fabryce na tasmie niz na kasie ale wszedzie niestety wszystko zajęte, jestem zarejestrowana w PUP tylko,że oni nie przedstawiają prawie żadnych ofert pracy, a jak są to na kasę albo fizyczne dla mężczyzn...

Gość kasiaaa137
DO cvcvcvvcvcvvb - NIE PODSZYWAJ SIĘ!

Gość Anq26
A jakie masz wykształcenie, ile masz lat i jaka byla ta zajebista poprzednia praca?

Gość cvcvcvvcvcvvb
poprzednia praca to byl eksperyment, a nie praca

Gość takie cudo
hehehe ofiara :) to takie popmatyczne :D i mało powiedziane

Gość kasiaaa137
Tak sie złozyło ,że wykształcenie mam średnie... Nie poszłam na studia czy na studium ponieważ zachorowałam na nerwice depresyjną , ledwo funkcjonowałam! potem wyjechałam do Anglii zarobic na życie... po powrocie do Polski znajoma załatwiła mi pracę jako referentka ds.administracyjnych w biurze lecz niestety nie przedłużyli mi umowy z uwagi na kryzys zaczeły się zwolnienia:(

Gość kasiaaa137
Aha zapomniałam dodać ,że mam 25 lat...

Gość cvcvcvvcvcvvb
do anglii to na wakacje moge jedynie pojechac, nie mam tam rodziny

Gość Anq26
hmmm... No to słuchaj chyba nie liczyłaś, że do emerytury posiedzisz na stanowisku, które zazwyczaj mają ludzie po studiach z administracji albo technicy administracji po stażach...zawsze jak są zwolnienia to zaczyna się od tych co zajmują stołki nieodpowiednie do ich wykształcenia, osoby najmniej elastyczne kwalifikacjami i te, których obowiązki można wrzucić tym bardziej elastycznym... Teraz to możesz iść do sklepu, względnie obsługę klienta w dziale reklamacji itp. w marketach, galeriach handlowych, call center na infolinie. Inne prace, ciekawsze są albo po konkretnym kierunku, albo dla ludzi z doświadczeniem, albo po znajomości. Na kelnerkę, obsługę ksero, solarium itp. nie masz co liczyć bo biorą studentów. Proponuję wziąć obojętnie jaką pracę i szybko iść się zapisać do szkoły policealnej (właśnie jest nabór) na technika administracji, skoro podobała Ci się taka praca. Masz bezpłatne szkoły zaoczne fundowane przez UE i jak Ci się nie spodoba to po prostu zabierasz papiery i nie ponosisz żadnych konsekwencji. www.cosinus.pl/ . Po pierwszym semestrze możesz zacząć szukać praktyk i pracy w tym zawodzie. Często szkoła załatwia praktyki i jak się wykażesz jest duża szansa, że zostaniesz w takiej firmie.

Gość kasiaaa137
Dziękuje Ci za informację , zaciekawiłaś mnie z tą szkołą:)