Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martynkaaaaaaa

Sagem i problem ze zgraniem plików

Polecane posty

Gość martynkaaaaaaa

Jestem posiadaczką telefony Sagem my400X i mam pewien problem. Zainstalowałam program do zgrywania zdjęć - program My Pictures and Sounds 8.03 . Chciałam zgrać pliki z telefonu na komputer, ale program wyświetla informacje, że nie wykrył kabla podłączonego do portu. Nie bardzo rozumiem, bo kabel jest podłączony i port też działa, bo nie ma problemu zgrać pliki z aparatu cyfrowego. Problem pojawia się jak chcę zgrywać pliki z telefonu. Czy to wina programu, kabla, telefonu? Kabel to oryginalny dedykowany do Sagema, kupiony w sklepie ERA GSM (na kablu pisze SAG MYC-3). Informacja, która się wyświetla wygląda tak: http://images37.fotosik.pl/252/58f8882cdf283eac.jpg Na innym forum czytałam teraz, że podobno z kablami do Sagema bywa różnie i lepsza jest irda. Czy to prawda, może ktoś miał podobny problem?

Gość martynkaaaaaaa
pomocy :(

Gość martynkaaaaaaa
:((

Gość martynkaaaaaaa
Chyba se kupię irdę

Gość Kuliżanka Szklanka
Mam ten sam tel, i ten sam program. Powiem tak- jak miałam stary komp to mogłam tylko zrzucić z kompa na tel, a jak chciałam w drugą stronę to wyświetlał mi się ten komunikat własnie. Odkąd mam nowy komp (i viste niestety) to nagle zaczęło działać w obie strony- ale tak szczerze to nie wiem od czego to zależy. Jak masz możliwość to spróbuj czy pójdzie na innym kompie:).powodzenia.

Gość martynkaaaaaaa
Spróbuję, ale póki co to nie mam innego kompa :(

Gość martynkaaaaaaa
:):):)