Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paczusie sa boskie

ILE PACZKOW PLANUJECIE ZJESC ??????

Polecane posty

Gość paczusie sa boskie

ja mysle ze tak z 5 wejdzie :p oczywiscie ogranicze inne posilki na rzecz paczkow ;)

Gość paczusie sa boskie
no i bardzo dobrze :D mozna sobie dzis odpuscic troche diete,wszystko jest dla ludzi ;) pozdraiwam! :)

dokładnie :D cały rok pączków nie jem , bo nie przepadam za nimi jakoś szczególnie :P ale jest u mnie w mieście jedna cukiernia co pączki ma przepyszne... tyle, żę drogi i cukiernia na drugim końcu miasta :P ale dziś sobie nie odmówię :D

Gość ja dzis rezygnuję
z normalnych posiłków bo jak bym się najadła sniadaniem a potem obiadem to by mi pączki juz tak gładko nie wchodziły i nie miałabym takiej przyjemnosci z ich jedzenia, u mnie w pracy szef kupuje pączki dla wszystkich, więc juz jestem po dwóch pączusiach :D myślę ze dzień zamknę conajmniej 10 pączkami :classic_cool: wieczorem będę się objadac z/i chłopakiem :D on zje chyba ze 20 :D

mój chłopak w zeszłym roku zjadł 17 pączków :D z tym, że on tak potrafi często a nie tyje... Tacy to mają dobrze, co ?:P jeść co i ile się chce i nie tyć...

Gość ja dzis rezygnuję
taki spust to do czasu, puki młody jest, potem juz hydraulika odmawia posłuszeństwa

Chora "tradycja". A później co? Będziecie żreć pączki i następnego dnia znów dieta? Choreee!

ja tez żadnego! w zamian sobie zrobie omleta bez zółtek (no, moze z jednym) z dzemem :)

bardzo fajna tradycja i jaka dieta? ja się nie odchudzam,nigdy nie odchudzałam i nie mam zamiaru zaczynać... i nie sadzę by zjedzenie ( bo żre to świnia i jak widzimy ty) kilku pączków miało to zmienić

Gość effy.
kiedyś zjadałam nawet do 11 pączków. Dziś - zero ;]

Gość kkkol
jestem na diecie polegającej na nie jedzeniu słodyczy. ale dziś planowałam zjeść pączka czy coś słodkiego i co? nie mam ochoty. kurde! :)

Gość lolka.j
ile kcal ma pączek?

Gość panterkaaa
paczek ma ok 250kcal ja juz zjadlam 2 :D jeszcze zjem 3 ;) ale nic poza tym :D:D

Gość fliikka
Nie planuję jeść pączków, bo zjadłam 3 smażone przez moją mamę w niedzielę i do tej pory mam dość.

Ja nie będę jadła dzisiaj pączków. Na znak protestu :P Ale generalnie nie mam na nie ochoty - kupiłam dwa dla "męża" i nie "wzięło" mnie ;) Uważam że każdy dzień jest dobry na pączka dlatego nie uznaję tej tradycji - tak samo zreszta ja Walentynek nie obchodzę. Bo dla mnie i dla mojego P. każdy dzień to Walentynki ^^

Gość zadnego

Gość lusiaaaaaaaaaaa
ja zjadłam pół :P na diecie jestem :P

Gość ehtttttdr
a ja nie lubie słodycz w ogole.a pączków to juz wybitnie

Ja wlasnie piekę dietetyczne paczki.Mają o połowę mniej kalorii co zwykłe pączki ze sklepu:) Mogę je zajadać,bo bedą zdrowe:p

Gość Carmi
a ja już zjadłam 5 pączków i chyba się troszkę nimi przejadłam...Coś mi się wydaje że do końca dnia nic już nie przełknę:/

Gość zdrowe pączki
tobie sie chyba nudzi dziewczyno? nie lepiej zjesc jednego normalnego niz nazrec sie rzekomo mniej kalorycznymi? i powiedz co niby w tych twoich jest zdrowego? we łbie ci sie przewraca :O

Gość zdrowe pączki
golonkę tez pewnie przyrzadzasz dietetyczną i zdrową , hahahahaha

Gość drogba
JEDNEGO. jak normalny człowiek. po co więcej? włączam go do dziennego zapotrzebowania kcal i po krzyku. nadmiaru kcal na bank nie będzie

golonka bez skory ma tyle fatu i kalorii co przecietny kawal wolowiny albo udka z kuraka. byloby bosko gdyby ludzie mysleli zanim napisza