Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paczusie sa boskie

ILE PACZKOW PLANUJECIE ZJESC ??????

Polecane posty

drogba "JEDNEGO. jak normalny człowiek" Czyli normalny człowiek to taki, który je jednego pączka - dziennie? Rocznie? Oceniasz normalność po trzymaniu się tradycji? śmiesznie. Dla mnie tak samo normalni są ci, którzy nie zjedzą wcale, i ci, którzy zjedzą 6.

Nie chciało mi się leźć do sklepu po pączki, ale jednak "same przylazły". Więc chyba 4 wciągnę, muszę się w końcu z mężem podzielić :D I tak zaczęłam dzień od lodów, kurcze teraz bym zjadła jakieś mięcho albo coś. Idę smażyć jajecznicę :0

Gość do Neit
od paru dni chodzi za mną slodkie, i chcialabym sobie przyrzadzic twarog na slodko, mozesz mi podpowiedziec jak, by nadal byl bogatym zrodlem bialka i nie zawladnely nim za bardzo wegle ?

:-o Wiesz co? Nawet nie chce mi sie komentowac dzieciaczku .. Zajrzyj ty kiedys do ksiazek a nie komiksow :-o Golonki nie jem:-o W zyciu by mi przez gardlo nie przeszla.

Gość paczusie sa boskie
ale ja przeciez Ci nic nie zarzucilam :p to jakas inna osoba sie wymadrzala :p i jak tam dziewczyny? ja zjadlam 5 paczkow i koniec na dzisiaj ;] teraz tylko sok warzywny hehe

A sorki:) Nie doczytalam.Ja swoje juz zrobilam.Dzisiaj bede miala gosci,wiec zrobilam az 50:)

A ja zjadlam tylko jednego.Paczki nigdy mi nie smakowaly.Zbyt mdłe dla mnie były.Za to moj malzonek juz 5 zjadl:D

Gość ta niedobra pupa
Ja jednego...

Gość daj przepis na zdrowe paczki
mgiełka,hahahaha

Gość rtegta
a ja zjadłam 7:), jutro dietka

Gość panterkaaa
ja zjadlam 5 i waga mi spadla o 0,5 kg :D:D:D ale ograniczylam inne jedzenie :P nie ma to jak schudnac w tlusty czwartek ha ! :D

Gość gość
zero, jestem na diecie 1000 kcal i szkoda tracić kcal na takie g****o

Gość gość
mały pączek 290 kcal pączek z dziurką i polewą 250 kcal mini pączek 42 kcal pieczony pączek z dziurką 209 kcal jeden faworek 87 kcal, garstka tak z 5 sztuk już 440 kcal