Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jasamaja

Kto spędzi ze mną walentynki??

Polecane posty

Gość jasamaja

Ale mi smutno:( Chciałabym z kimś spędzić ten dzień, zwyczajnie po koleżeńsku. OStatnio mam dosyć facetów także przydałaby mi się koleżanka, która jest w podobnym wieku do mojego, mam 27lat, jest z okolic Katowic i też jest samotna. Tak żebyśmy się mogły napić winka i się wyżalić na tych strasznych facetów:) Tak to mniej więcej widzę;) Tylko proszę mi nie pisać jakichś bzdurnych komentarzy o lesbijkach, bo mnie to nie bawi.

Gość Jo GouId
sory bejbe ale nie obchodzę tego żałosnego święta.

Gość jesteś les Jo
??

Gość jasamaja
spoko upiję jakąś lalkę i potem wydymam . jestem szimejlem:D

zaczelo sie :-o mamy dopiero czwartek, a juz zaczal sie zalozny temat jakze zalosnego swieta :-o

Gość Jo GouId
nie jestem :p mam chłopaka ale nie znoszę rozczulania amorków $weeeeEt $erDushek i innych gowien ;/

Gość ja mam na tę okazję
wino argentyńskie. ciekawe czy dobre, pił ktoś?

Gość przystojny-obdarzony
pod warunkiem , że nie będziesz dotykać i chcuieć obciagnąc mego 19 cm przyrodzenia

Gość jasamaja
Ja też nie znoszę tego święta, jak miałam faceta też mnie ono nie bawilo. ale ostatnio sporo przeszłam i mam doła generalnego:] Także ta cała wymuszona radość i miłość dodatkowo mnie dobijają:/

Gość jasamaja
Ja zawsze myślałam, że to jest kobiece forum, ale jak widzę takie debilne wpisy, to nie pozostaje żadna wątpliwość że i tu pseudo faceci musieli się wcisnąć:/ Serio, pytanie kieruję do dziewczyn. Nie szukam sobie na razie faceta.

Gość quicksan
mam nadzieje że naprawde odejdziesz stad tuleja

🖐️ :p 🖐️siemka TuLeja :D skarbku...dlaczego masz sie upijać... przeciez jestes zakochany ❤️:classic_cool: Ja teraz biegnę po pączki, bo mam dzis luzik..ile Ci wziąść? Komu jeszcze ?

pytam czy piszesz się na paczk :p... wczoraj pisałes, ze z dnia na dzięn coraz bardziej Ją... czy to ja w końcu mam ta intuicję :p? OK . wezmę więcej pączków to sie podziele z chetnymi 🖐️

Gość pieprz kajeński
Tu Leja podniecasz się tym swoim odejściem licząc na to, że będą tu po Tobie lamentować czy że tłum fanek będzie Cię chciał zatrzymywać? :o jak masz odejść to po prostu odejdź i przestań robić z tego sensację dzieciaku bo pchasz to co do drugiego topiku 🖐️

Gość jasamaja
No i zepsuł mi pajac cały topik swoją osobą i jakimś odchodzeniem:/ Nawet nie wiem kim jesteś więc mnie to gówno obchodzi co zrobisz :/