Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jermeraaa

zginał policjant w warszawie

Polecane posty

Gość też mi nius............
z deka przeterminowany :-0 fakt, szkoda chłopa, ale już o tym było :-P

Gość fghgfh
lazi takie goniarstwo ,hooj wie skad to jest i szpanuje. powinni do kamieniolomu na parenascie lat to by sie wtedy nauczyl pokory

Gość żniwiarz
jednego psa mniej

dla mnie to bohater, bo po służbie, a więc gdy wcale nie musiał, zachowywał się jak obrońca prawa. Ile razy widzi się policjantów, którzy nie reagują przejeżdżając obok jakiegoś nagannego zdarzenia, żeby nie mieć kłopotu

Gość wernikus
jak kurwa śmiecie pisac w ten sposób? jebane pokolenie jp100% szkoda że was ta kosa nie trafi ła ,wtedy byście krzyczeli "policja,na pomoc". banda niewychowanych pedałow,pozerów i ciot w przydużych dresach, którzy dodają sobie wartości wsród innych pedałów deklamując hasła typu hwdp. najczęsciej są nimi niedorośli społecznie i emocjonalnie chude ale naspidowane "byczki" na utrzymaniu rodziców i mieszkające z nimi w małym mieszkaniu ,dlatego tak lubią spędzać czas na ławce i w bramie.pomijając niezdrowe jednostki policja służy bezpieczeństwu społeczeństwa. a ilu z was było w wojsku?pewnie się baliście skoszarowania z prawdziwymi facetami co? torPedały z kategorią zdrowia "D"

Gość szkoda czlowieka
.osierocil male dzieci,bo jakiemus skurw**** zwrocil uwage,a to jest nie dopuszczalne dla takich matolow-dresow zasranych....Oby tamte kanalie (obydwu)skazac najsurowszymi karami..Albo PRZYNAJMNIEJ tego,ktory pchnal tego policjanta nozem..Smiecie pieprzone..Cwaniaki..Ale na piesci to od razu by polegli..Banda skurw***** i tyle!

mam nadzieje że ten 17-latek nigdy już nie wyjdzie zza krat aresztu.powinien dostac dożywocie ... www.tnij.org/nokautlaptop

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
straszne, zona straciła męża, dzieciaczki tate :( współczuję jego bliskim

Gość fghgfh
oile wiem ten idiota bedzie karany jak dorosly bo skonczyl 16 lat

Gość żniwiarz
gdyby to był zwykły człowiek nie pies to by media tak sie nie podniecały

Gość do zniwiarza
nad toba nikt ubolewac nie bedzie i to cie boli,co??

Gość wernikus
do tego co zwymyśla od "psów".faktycznie jesteś peezda nie facet. sama już twoja badziewna wypowiedź kretyna że "wam kosa się w plecy należy"-ty i tobie podobni niepełnowartościowi dla społeczeństwa jesteście tak odważni że potraficie włożyć tylko kosę W PLECY,i to najlepiej jeszcze w kilku na jednego, a żeby być już zdobyć sie na tak heroiczny czyn, potrzebny wam jest jeszcze co najmniej promil % we krwi. bo inaczej jesteście baranami którzy tylko w stadzie czują się mocni. jestem za ELIMINOWANIEM takich jak wy w majestacie prawa. mam prawo czuć się bezpiecznie idąc sam lub z dziewczyną i nie denerwować się estetycznie wątpliwym jaki swoją marną egzystencją prezentujecie jeśli psychonauto jakiegoś/wszystkich pojęć nie zrozumiałeś to sobie wygooglaj wycieraczko nasienia :D

Jestem za karą śmierci. Takie ścierwo powinno być wyeliminowane ze społeczeństwa!!! Jak kiedyś pare lat temu, wyrzucili młodą dziewczyne z pociągu, bo to prezent na urodziny!!! Za takie morderstwa powinna być śmierć!!!

To wszystko pierdolone bezstresowe wychowanie. Zaczyna się od gimnazjum. Uczeń kurwa może więcej niż nauczyciel, a rodzice jeszcze bronią''mój maciuś jest taki grzeczny przecież''. Zapytajcie rodziców. Dawniej jakbyś pyskował do nauczyciela i go wyzywał to by Ci wykurwił linijką w łeb, a rodzice jeszcze poprawili!!!

Gość ta niedobra pupa
Nie jestem dresiarzem, ale też nie znosze policji. Zgraja penerów - pomieszanie zbira i hipokryty. I za co dostają tyle kasy? ZA spacerki po mieście i opierdalanie staruszków, co usiłują dorobić parę złotych sprzedając kwiatki. Żal.

Gość magdazzzzz
hwdp dobrze że ktos wreszcie sie zabral za tych niebieskich cweli,jednego mniej. mandaty to pierwsi sie rwą by wlepiac kazdemu i za wszystko a jak ci radio z samochodu ktos wyrwie to sie w oczy smieją i nawet zgloszenia nie chca przyjac. banda darmozjadow za publiczną kasę. nie popieram rzucania śmietnikami,za to tez nalezy sie kara.

ta niedobra pupa Masz troche racji, czasem niektórzy policjanci się czepiaja o byle co i zamiast łapać prawdziwych przestepców daja mandat o byle co. Ale kokosów to oni nie zarabiają. Jednak Policja musi być! Bez Policji na każdym rogu dostałbyś siekiera w plecy! Jednak morderstwo to morderstwo. Ja nie cierpie Amnesty International. Ciekawe co by powiedzieli ci przeciwnicy kary smierci, gdyby im zamordowano bliska osobe...

A poza tym ten policjant nie dawał mandat za palenie w miejscu niedozwolonym, ani za prędkość. Zwrócił im uwage o ten kosz, rzucony w tramwaj. Był na urlopie, mógł mieć na to wyjebane i nic nie robić. Policjant powinien dostać pośmiertny awans i medal od Prezydenta RP lu Premiera. A ścierwo powinno być wyeliminowane lub do końca życia gnić w więzieniu!!!!

Temat jest ciekawy i poważy, problemem jest przyzwolenie na takie rzeczy. Nikt nie reagował bo się bał, słabe prawo mamy, złodziej, bandyta może oskarżyć obońce.

Gość ludzie myslcie trochę
"Co kurwa szkoda kogo psa " Koleś, a pomyślałeś że to nie był "pies" tylko człowiek, czyjś mąż, ojciec, syn, przyjaciel, brat... On miał dwie malutkie córeczki, kilkulatki... I jak widać, był czlowiekiem, który do swojego zawodu podchodzil bardzo solidnie i powaznie bo był po pracy i nie musial interweniowac a jednak to zrobil Potrafisz sobie swoim malym móżdzkiem wyobrazic że siedzisz w tramwaju a jakis orangutan rzuca w okno koszem na smieci, trafia cię w głowę i zabija? Albo że szkło z rozbitej szyby trafia ci w oko i ślepniesz? Albo masz poharataną i zeszpeconą na cale życie twarz? Ty albo twoja dziewczyna lub matka? Ten człowiek chcial pouczyc tych malolatów żeby więcej takich akcji nie robili.Chcial zapobiec nieszczęsciu. Za takie coś zginąl a jakies ... jeszcze piszą, że dobrze mu tak.

Mnie w tym wszystkim przerazila znieczulica innych ludzi. Przeciez tam musiało być mnóstwo ludzi. Bialy dzień, tramwaj pewnie pelny, na przystanku pewnie tez ktoś byl, albo w poblizu na ulicy. I nie sądzę, żeby tam byly same kobiety i dzieci. A jednak żaden z "mężczyzn" tam obecnych mu nie pmogł? Nawet jak widzieli że szarpie go dwóch gówniarzy a jeden z nich ma nóż?

"hwdp dobrze że ktos wreszcie sie zabral za tych niebieskich cweli,jednego mniej." Często jedzisz tramwajem? Jak kiedys w ciebie trafi taki kosz, to tez pochwalisz tego co rzucil i ewentualnie pobije lub zabije policjanta który będzie interweniowal?

Wrealu też wystawiasz język po każdym wypowiedzianym zdaniu?;-)