Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jela18

Czy facet który najpierw pisze smsy a potem siedzi na niewidocznym na gg jest ok

Polecane posty

Gość jela18

Mam problem. Facet pisze do mnie smsy wieczorem, np kiedy sie umówimy, jak nie mozemy ostatecznie sie ugadać to mówie, ze dogadamy sie na GG. Jednak potem nie dość,że siedzi niewidoczny na GG to nie odezwie sie do mnie słowem, jak ja napisze to mi nie odpowiada, nie wiem co jest nie tak. Mam juz nerwicę jakąś. Pomocy !

Gość a skad wiesz ze niewidoczny

Gość jela18
Bo siedzi na nk. ; (

Gość KaTaMi
Powiem ci tak - rusz tyłek od komputera, poszukaj sobie jakiegoś chłopaka nie z komputerowej rzeczywistości, może oczy Ci się otworzą, że Twe problemy są bzdurne. Tyle w temacie.

Gość ośmiorniczka199
jej problem wcale nie jest bzdurny. miałam tak samo. chłopak jest z realnej rzeczyistosci. tylko poprostu zazwyczaj umawiamy sie własnie przez komputer, no nie? Chodzi poprostu o to,że najpierws ie odzywa a potem nie. i o to w tym chodzi. czemu sa dziwni.

Gość kiepasawhat what
okiey okiey ..hie hie:D:D:D dla takich postow jak ten warto wchodzic na to forum :D

Gość kiepasawhat what
....zglebisz ta tajemnice dopiero w wieku 30 lat:P wtedy poznasz odpowiedz na swoj problem....:D

Gość KaTaMi
tak, i niech jej życie zleci na śledzeniu czy jest na gg, czy może na nk, a może tu i tu, a może wogóle go nie ma. isorry, to jest chore.

Gość kiepasa ...what... what
:D:D:D:D:D

Gość ja pieeerdziuuuuu
Od kiedy trzeba mieć włączone gadu, jak się zagląda na nk? :D :D :D A nie wpadło ci do głowy, durna, nachalna dziewucho, że on specjalnie wyłącza gadu, żeby nie musieć z tobą rozmawiać? Mam takiego znajomego, który 24 h na dobę ślęczy przy kompie, śledzi mnie i jak tylko pojawię się na nk, to pisze do mnie na gadu. Nie odpiszę na gadu, to wysyła mi PW na nk. Nie odpiszę, to leci na pewne forum i tam mnie bombarduje wiadomościami. I też wali takie kretyńskie teksty: "Czemu nie odpisujesz, przecież WIDZĘ, ŻE JESTEŚ NA GG, BO JESTEŚ NA NK???" :O:O:O:O:O:O:O:O:O Ohyda, nie ma nic gorszego, niż taki nachalny, natrętny człowiek bez godności. Skoro ktoś nie odzywa się pierwszy, ani nie odpisuje na wiadomości, TO ZNACZY ŻE NIE MA OCHOTY Z TOBĄ GADAĆ!!!

Gość kiepasa ...what... what
autorka zaraz cie spyta kiepasa ?...what.?.. what?:D:D:D:D:D