Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eurydykae

Woreczki na zużyte pieluszki - Paklanki ???

Polecane posty

Gość eurydykae

Działają te woreczki?

Gość dają radę
są nawet spoko ale czasem trudno je kupić

Gość moze pomoze
woreczki sniadaniowe w awaryjnym wyoadku albo jezeli chodzi o domowe smiecie- zainwestuj na alegro mozna zobaczyc kosz na pieluszki na zwykle worki u nas sie sprawdzil juz nie latamy codziennie na smietnik a co 3 dni pozdrawiam, przepraszam ze nie stylistycznie ale musze wyjsc gdzies:)

Gość moze pomoze
czasami pieluszki maja w srodku iles tam woreczkow jako dodatek

Gość mamauaksmamam
co 3 dni wyzucasz smierdzące pieluchy ??? a feeeee ile tam bakterii :O

Jestem z nich zadowolona.Są zapachowe dzięki czemu tak nie czuć ze smietnika.

Czy śmierdzi czy nie to na moje i tak trzeba wyjść to codziennie wyrzucić.

paklanki super się sprawdzały, zwłaszcza na wyjściu, czy u kogoś - starałam się nie zostawiać komuś pieluch, więc w paklanki, wiozłam do swoich śmieci :) ale i w domu, bo zanim do wieczora do wyniesienia śmieci, to jednak niwelowały zapach

Gość moze pomoze
tak mamuskajakastam co 3 dni wyrzucam tyle tam bakteri :P ale ja nie grzebie reka w worku tylko gozawiazuje i na smietnik

Gość moze pomoze
i mam na mysli specjalny kosz a nie woreczki

Gość ten kosz to Sangenic

woreczki zapachowe sie sprwdzaja na wyjsciach kosa nie miałam wiec nie wiem ale co 3 dni wyzucac smieci :O nawet nie grzebiąc w smieciach to mało higieniczne

Gość no bez przesady
teraz jest zimno - w kuchni kaloryfer zakrecony i ja wyrzucam smieci raz na tydzień i nic nie śmierdzi :P pieluszki tylko zwijam i spinam tymi ich rzepami i jest na prawdę ok - bardziej obierki z ziemniaków potrafią się zasmierdzieć niz zwinieta pieluszka :P a woreczki mam z paczki pieluszek Happy i uzywam jak mi sie trafi zmiana pieluszki ggdzieś "w terenie" np u znajomych i pieluszkę trzeba zabrać ze sobą - Happy nie specjalnie mi pasowały więc mam jedną paczke tych woreczków i juz od pół roku uzywam i ciągle mam sporo.

Gość dftgyuio
Są super ! Sprawdzają się w podróży czy nawet podczas zwykłego wyjacia do koleżanki ;) Zawijasz pieluche w woreczek i żaden smród sie nie wydostanie :) W tesco są za ok. 4 zł

Gość grrrr..........
Ja wy to probicie ze co 3 dni smieci wynosicie? nas codziennie jest kosz pelny... i codziennie wynosimy worek. Zadnych woreczkow ani specjalnych koszy nie potrzeba... naprawde wystarczy zwykla teklamowka !!

Gość dftgyuio
No My tez przynajmniej raz dziennie wynosimy smieci ! Jak Wy to robicie ze raz na 3 dni ??? :D ja mam 4 osobową rodzine

Gość no bez przesady
ja przede wszystkim smieci segreguję! szkło osobno, papier, plastik i puszki - daje do wiaderek do komórki i wyrzucam do specjanych pojemników na to przeznaczonych - reszta trafia do duzego kosza - mam wielka kuchnię więc nie ma problemu i tak po ok tygodniu sie ten kosz zapełnia- oczywiscie jest przykrywany i wcale z niego nie smierdzi - tylko jak pisałam- my nie palimy w kuchni - ciepło jest z tego co sie gotuje ale i tak chłodniej niz w pozostałych pomieszczeniach.

Gość popasa
My niestety nie segregujemy smieci. U nas nie ma tycg duzych pojemników na szkło, palstik itd. Jest jeden wielki, zbiorczy. Jedynie plastikowe butelki zgniatam i wkładam do osobnej reklamówki i stawiam przy smietniku.

Gość eurydykae
Ależ się dyskusja wywiązała :D Ja wyrzucam śmieci średnio co 2 dni. Kosz mamy duży, ale nie zawsze zapełniamy do końca, bo jak zaczyna śmierdzieć, to... :o A co do samych woreczków, to zawsze wydawało mi się, że kupa dziecka straszliwie śmierdzi. A nie chce mi się latać z każdą pieluchą od razu na śmietnik. Wiadomo, że będę to codziennie wyrzucać, ale nie każdą pojedynczo. Więc takie woreczki by mi się przydały.

Gość Sylwussx
polecam fajną stronkę z której można ściągać dużo fajnych plików filmów, zdjęć, muzykę, a także zarobić pieniądze. Klikając w poniższy link http://chomikuj.pl/?page=175369

Gość Sylwussx
polecam fajną stronkę z której można ściągać dużo fajnych plików filmów, zdjęć, muzykę, a także zarobić pieniądze. Klikając w poniższy link http://chomikuj.pl/?page=175369