Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klaaaudia987

Czy to możliwe że jestem w ciąży...?

Polecane posty

Czesc… Mam pewien problem. Ostatnio odbyłam stosunek seksualny z moim chłopakiem. Miałam wtedy dni najbardziej płodne. Niestety spadła nam gumka. Zorientowaliśmy się dopiero po jakims czasie i od razu przerwaliśmy stosunek. Zaczęliśmy uprawiać petting i dopiero wtedy mój partner doszedł. Ja od razu się ubrałam dla lepszego bezpieczeństwa. Od kilku dni dziwnie się czuje. Bardzo bolą mnie piersi, są większe i nabrzmiałe. Do okresu jeszcze zostały mi dwa tygodnie. Czasem zakreci mi się w glowie…Odpycha mnie od jedzenia… Boli mnie podbrzusze. Czytałam ze plemniki mogą być nawet w tym śluzie wydzielanym przed wytryskiem. Jakie są szanse że nie jestem w ciąży? Czy w ogole mam się czym obawiać? Bardzo się boje, a nie mogę zrobić jeszcze testu. I jeszcze jedno, mój chłopak brał sterydy. Przestał jakies dwa miesiące temu. Czy one mają jakiś wpływ na jego plemniki? Czy przez to jest większe ryzyko zajścia w ciąże? Proszę o pomoc

Gość kiepasa ...what... what
bazienka hmm a co ma ubrani sie do zajscia w ciaze? skoro spadla wam gumka bez wytrysku znaczy ze byl to stosunek przerywany. masz ok 20-40% na zajscie w ciaze http://oswiadczeniewoli.com.pl/index2.php?pl ik=sumus.inc&kat=1 -------------------------------------------------------- --------------- i'm F.I.N.E. Fucked up, Insecure, Neurotic and Emotional. Just F.I.N.E. ... how are you? "nie idź tą drogą, szeroką drogą/nie idź tą drogą, którą idą wszyscy/nie idź tą drogą, szeroką drogą/popatrz jak oni na tym wyszli..." "najpierw cię ignorują, później się z ciebie śmieją, potem cie zwalczają. PÓŹNIEJ WYGRYWASZ" "Jeżeli coś dotyka cię,znaczy- dotyczy cię. Gdyby nie dotyczyłoby cię, nie dotykałoby cię, nie kłuło, nie raniło. Jeżeli bronisz się, znaczy- czujesz się atakowany. Jeżeli czujesz się atakowany, znaczy- jesteś celnie trafiony. Miej to na uwadze..." -------------------------------------------------------- ------------------ macie wyżyjcie się http://bazienka.powiedz.to 12:29 [zgłoś do usunięcia] kiepasa ...what... what Ja od razu się ubrałam dla lepszego bezpieczeństwa. tekst roku 2010!!! nastepnym razem niech twoj partner zalozly prezerwatywe i sie ubierze dla lepszego bezpieczenstwa ,bedziecie miec wieksza pewnosc

śmieszna jesteś. Piszę tutaj ponieważ mam problem. Moze nie jestem jeszcze aż tak doswiadczona jak Ty;/ Prosiłam tylko o troche wyrozumiałości i szczerą odpowiedź. I uwazam ze nie ma w tym nic smiesznego. Ubranie się nie traktowalam jak antykoncepcję.

Prawdopodobieństwo jest dość duże, plemniki są także w ejakulacie (przeźroczysty płyn ), a do tego miałaś dni płodne. Proponuję czekać do pierwszego dnia spodziewanej miesiączki, i zrobić test. Głowa do góry.

Jak to możliwe że dwa tygodnie temu był stosunek, w dni płodne czyli 14 dzien cyklu a do okresu zostały ci jeszcze 2 tygodnie?

no więc ostatni okres miała 18.01. Trwał jak zawsze 6 dni. Powinnam dostać okres 22.02. dni plodne mialam o 31.01

no więc ostatni okres miałam 18.01. Trwał jak zawsze 6 dni. Powinnam dostać okres 22.02. dni plodne mialam od 31.01. Z kalendarzyka tak wynika. Stosunek był 01.02

Nie miałaś wtedy dni płodnych. Skoro Twój cykl trwa 36 dni, to dni płodne wypadają po 18 dniach od miesiączki. Czyli 4 lutego. Ale prawdopodobieństwo zajścia jest, tylko mniejsze niż myślałaś

Zawsze sprawdzałam na kalendarzyku dni plodnych na internecie. Wychodziło mi ze to wlasnie był dzień plodny..

No ja Ci obliczyłam z tego co ja wiem. Zależy czy masz cykle regularne. Może niech ktoś inny się jeszcze wypowie

Gość MMMery
A co się stało z prezerwatywą? Bo czytałam kiedyś o takim przypadku, że guma się zsunęła i kobitce wypłynęła parę dni później...