Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bakari kone łobuz 2010

Dlaczego jesteście takie zdesperowane moje panie?

Polecane posty

Moje pytanie nie dotyczy wszystkich pań,ale zdecydowanej większości. Chodzi mi o dobór partnera.Z moich obserwacji wynika ,iż większość dziewczyn,kobiet jest w związku tylko po to by kogoś mieć.To taki akt desperacji?Tylko tym aktem ranicie wiele osób(płeć męską),bo gdy pojawi się w pobliżu ciekawszy okaz bliżej waszego ideału wasz obecny związek sypie się w mgnieniu oka. czy nie lepiej dłużej być samemu,poprzebierać bardziej i nie psuć krwi tym nieszczęśnikom?no i opinii sobie też:)

Jak kogoś nie mają to ich znajome,sąsiadki itp plotkują na ich temat.Więc dla świętego spokoju kogoś muszą miec ... www.tnij.org/nokautlaptop

Gość kula śniegowa
i viza vi :D

Gość guomi
to jest trochę chore :O dlatego ja przed moim mężem nie miałam żadnego poważnego związku, bo dla mnie to bez sensu być z kims na siłę,żeby tylko nie być samemu :( z perspektywy czasu widzę,że dobrze zrobiłam :)

Gość kula śniegowa
to facetom się wydaje ,że są w związku , kobiety po prostu_testują,sprawdzają i w końcu wybierają:D a że się łoś zakocha i zostaje później na lodzie , no cóż- takie życie:D

hehe no coz prawda jest fakt faktem taka,ze kobiety sa inteligentniejsze od nas samcow. Mnie ostatnio podrywa moja znajoma ktora jest juz w dluzszym zwiazku,wpadlem jej w oko od poczatku znajomosci,nie powiemze ona mi tez,no ale sam nie weim czy sie za taka brac.Siwety sam nie jestem no ale...:)