Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość janek8905

tanie zakupy wiele promocji

Polecane posty

Gość RudaHera
Moim zdaniem całkiem tanie zakupy można zrobić na wasserman.pl - ja tam kupiłam komputer i router. I faktycznie nie przepłaciłam. Jak popatrzyłam, że w Saturnie ten sprzęt kosztuje 3,5 stówy więcej, to szczęka mi opadła...

Promocje dobra rzecz, ostatnio sama szukam różnorakich sklepów z promocjami własnie. Ostatnie znalezisko to winmar i sprzet foto. Idą komunie, a ja jestem matką chrzestną, więc musze rozgladac się za jakimiś tego typu prezentami. Niestety albo stety.

Kosmetyki, książki to ostatnio kupuję tylko przez Internet. Generalnie podoba mi się www.okazyjni.pl bo jest tam zestawienie różnych firm w jednym miejscu z rabatami, zniżkami. Oby więcej takich stron......:)

Gość babaluuuu
Hej. jeśli ktoś z was szuka już wiosennych kolekcji butów to polecam zajrzeć do sklepu schaffashoes. Byłam tam dzisiaj i wpadłam na bardzo miłą okazje gdzie na przecenie były kolekcje wiosenne butów tommy hilfige, lacoste, converse, buygo, mexx, fornarina i emu. Warto bo obniżki sięgają 60 %

Gość RudaHera
Babaluuu - dzięki. Zaraz wejdę na te stronę. Może da się kupować na allegro, ale nie czarujmy się. Nigdy nie wiadomo, czy to będą podróby, czy oryginały. A allegro ma różne oblicza. Nie możemy być pewni, na kogo trafimy. No i wiadomo, lepiej po prostu w sklepie internetowym - to znacznie bezpieczniejszy interes.

Nie- allegro odpada, za duże ryzyko,że trafisz na jakiś bubel. A wasserman.pl to całkiem fajny sklep-kupiłam tam między innymi suszarkę i prostownicę do włosów za śmieszne pieniądze> Jak jest możliwość żeby zaoszczędzić parę groszy to czemu nie:)

W ogóle ja ostatnio się przerzucam w zasadzie z każdymi zakupami do sieci. Jest znacznie taniej niż w sklepach stacjonarnych, oferta coraz większa i nie trzeba za tym łazić, co jest dość cenne przy tej śnieżycy...

Gość SImona1811
No oczywiście że tak. Wystarczy porównać ceny na ceneo. Nawet najdroższy sklep internetowy jest często tańszy do marketu. A o rtv/agd nie wspomnę. Electro.pl przeważnie najtańsze, a ceny o kilkadziesiąt procent niższe niż w stacjonarkach... To chyba mówi samo za siebie

Jasne, że ceny w sklepach internetowych są dużo niższe niż w tych tradycyjnych - wystarczy rzucić okiem na pierwszą lepszą porównywarkę cenową. Ja mam kilka swoich ulubionych i sprawdzonych sklepów internetowych, w których zazwyczaj robię zakupy. Jednym z nich jest np. tanisport.pl - bardzo fajna markowa odzież w świetnej cenie. Dzięki tamtejszym promocjom można sporo pieniędzy zaoszczędzić, a przy okazji powiększyć np. kolekcję bucików ;)

polecam też morele.net może nie jest najtańsze ale i tak konkurencyjne a przy tym sprawdzone ;)

Polecam fajny sklep pod adresem: www.zdrowekosmetyki.pl lub tez www.zdrowekosmetyki.com.pl wiele ciekawych promocji i bogata oferta kosmetyków bez konserwantow i reszty chemii. Ja jestem stała klientkom. Do zamowien dołaczaja duzo fajnych gratisów. Pozdrawiam

Gość kimona
Od momentu powstania internetu wszystkie sklepy niestety dostały po kieszeni. oczywiście to z korzyścią dla nas. Ja np widziałam to po cenie butów od 2 tyg chodziłam po sklepach i szukałam czegoś dla siebie. same drogie buty były. wpadłam na stronę http://www.schaffashoes.pl/index.html i tam o 50% były obniżki

Gość Simona1811
Dużo promocji jest na wasserman.pl , pewnie znacie, sklep zasłynął ze sprzedaży osprzętu do sieci wi-fi, oraz nad wyraz ciekawych gadżetów typu jajowar itp ;) W sumie bardzo sympatyczny sklep, lubię tam zajrzeć od czasu do czasu. Szczególnie pomocny, kiedy chcemy kupić komuś wyjątkowy prezent.

Tak naprawdę to wszędzie można znaleźć fajne promocje i niskie ceny, wystarczy tylko dobrze poszukać i pilnować tych cen. Jeśli nas interesuje zakup np. jakiegoś sprzętu to warto popatrzec kilku sklepach i porównać ceny, albo tez poczekać kilka dni i może akrat sklep zrobi na ten artykuł promocje.

Gość Jola32
ja prezenty często kupuje na http://www.sklepmonna.pl Zawsze jakiś fajny drobiazg tam znajde. Jeśli szukam jakiś zabawek dla chrześniaka to szukam na http://www.rik.com.pl/sklep/ Mam o tyle dobrze że jestem z Bielska i z obu tych firm moge odebrać sobie rzeczy osobiście. Pozdrawiam

Gość bulaaaaaaa
ja polecam Spledore.pl :) To sklep kosmetyczny. Czesto maja fajne promocje i duzy wybór :)

Gość ooMadziorekoo
tez tam kupuje czasami, z regoły robie duze zakupy, bo nie oplaca sie placic za przesylke za pojedyncze rzeczy

Gość Halinka 9088M.
Bardzo fajne promocje na ubranka dla dzieci można znaleźć także w sklepie www.Dzieckolandia.pl wybór naprawde szeroki i do tego niskie ceny.

Gość nakorbke
do niedrogich sklepów zalicza się też al-ko. w ofercie mają kosiarki i temu podobne gadżety do peilęgnacji ogrodu. towar wysokiej jakości a w przyzwoitych cenach.