Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość googleskyper

spod jakiego jesteście znaku zodiaku?

Polecane posty

Gość jestem niezrozumialy
Ale duża jest różnica między wodnikami ze stycznia a między tymi z lutego... Jesteś z lutego nie?

Gość ljno
ja jestem spod malpy !

Gość googleskyper
no z lutego.Dzisiaj mam urodziny:)

Gość googleskyper
Ale z tą samotnością to prawda bo jak jestem sam to czuję że żyję. No i jestem uparty.

Wodniki z lutego sa bardziej uczuciowe i przebojowe. Te ze stycznia są bardziej w sobie zamknięte. Z lutego potrafią być nawet podrywaczami i być super gadatliwi ;) To ta różnica. Ja mam problem z okazywaniem uczuć słownie.

Gość gość
Strzelec :)

Gość EISMMEN
Rak

Gość no nie moggggggggggggggggge
Numerologia lepiej mówi o cechach charakteru. Ja jestem lwicą, ale różnie się od innych lwic... Dopiero numerologia daje dobry opis mnie.

Gość googleskyper
jestem niezrozumialy Nie wiem czym. Ja osobiscie jestem zaborczy, lubie byc w czyms dobry, nie lubie jak mnie ktos w konia robi, jestem szczery, nie zakoch*je sie czesto, ale jak juz sie zakochalem to bardzo mocno, wybaczam, ale nie zapominam.. ciezko mi mowic o uczuciach, ale je mimo wszystko mam... jestem tez namietny w lozku czasami też trudno mnie zrozumieć gdy coś ukrywam ale mam jakieś powody.Zaborczy może też.Też lubię być w czymś dobry,i jak coś robić to porządnie.Też nie lubię jak ktoś mnie w konia robi.Też jestem szczery.czasami często się zakochuje a czasmi mocno.Też wybaczam ale nie zapominam.Lubię mówić o uczuciach.Raczej staram się być realistą ale lubię się czasmi zapomnieć.Lubię namiętyny seks nie znoszę bezuczuciowego, brutalnego.

a ja sie prawie nigdy nie zakochuje, nie podrywam a jak już jest sex to ostry i sporśny... :D Także nie ma tak, że znak zodiaku to coś ważnego!

A którego roku się urodziłeś googleskyper?

Gość googleskyper
w 1987 a co?

Bo jesteś numerologiczną dwójeczką :) Masz opis: Numerologiczna 2 Osoby z wibracją liczby dwa są uważane za spokojne, wrażliwe, delikatne. Posiadają umiejętność słuchania innych, jak i również udzielania trafnych, pomocnych rad. Są taktowne, dyplomatyczne, cierpliwe, opanowane, nawet w trudnych sytuacjach zachowują stalowe nerwy. Umiejętność mediacji. Dwójki są lubiane za dzięki wrodzonej łagodności, usłużności i lojalności. Można im zaufać i na nich polegać. Chętnie udzielają pomocy, potrzeby bliskich są dla nich równie ważne, jak potrzeby własne. Nie lubią się wyróżniać, są raczej powściągliwe, skromne. Ich zaletą jest również gościnność, towarzyskość, umiejętność współpracy, uczuciowość. W życiu starają się dążyć do równowagi, bezpieczeństwa uczuciowego. Ich sfera emocjonalna jest mocno rozwinięta, związki, partnerstwo są dla dwójki niezwykle ważne. Dwójki są raczej niepewne siebie i nieśmiałe, czasami utrudnia im to kontakty z ludźmi, niechętnie ryzykują i boją się nowych sytuacji. Nowe znajomości też ich stresują, mimo dużej towarzyskości dwójek. Stworzenie satysfakcjonującego związku jest dla nich bardzo ważne, sprawy materialne mają mniejsze znaczenie. Kochanie i bycie kochanym, jest dla nich sprawą priorytetową i jeśli w życiu uczuciowym pojawiają się niepowodzenia i brak satysfakcji, to niestety dwójki bardzo mocno to przeżywają, często do tego stopnia, że w rezultacie wpędzają się w depresyjne nastroje, uciążliwe huśtawki emocjonalne, płaczliwość i nadwrażliwość. Dwójki są wyrozumiałe, tolerancyjne, wybaczają krzywdy, ale nie potrafią one o nich zapomnieć, mają one skłonność do rozpamiętywania ich i rozstrząsania na nowo trudnych spraw. Dwójki są przyjacielskie, mogą niestety łatwo poddawać się wpływom innych, bardziej przebojowych osób. Ich słabe strony to zbyt idealistyczne spojrzenie na związki, miłość, co może być przyczyną trudności ze znalezieniem odpowiedniego partnera/partnerki. Dwójki bardzo cenią sobie życie domowe, nie lubią hucznych imprez, wolą te bardziej kameralne, w towarzystwie swoich najbliższych, wypróbowanych przyjaciół. Dwójki są kreatywne, choć ich wrodzona nieśmiałość powoduje, że czasem boją się one pokazać, na co stać je naprawdę. Często z powodu wiary we własne możliwości realizacja ich wspaniałych pomysłów nie dochodzi do skutku. Dwójki boją się, że zostaną one skrytykowane i odrzucone, więc wolą się nie wychylać. Dwójki są nieco leniwe, ale potrafią się zdobyć do ciężkiej pracy, jeśli wymaga tego sytuacja. W sferze zawodowej ich wadą może być zbytnie poleganie na innych współpracownikach. Dwójki posiadają wybitną zdolność adaptacji, zdolności mediatorskie, chętnie wykonują polecenia. Co im grozi? Przede wszystkim muszą uważać, na to, by ludzie nie wykorzystywali ich łagodności i życzliwości. Niestety dwójki mają problemy ze stanowczym odmawianiem, czasami za dużo biorą na swoje barki, co może u nich wywołać uczucie napięcia, presji i poczucie winy, jeśli nie potrafią sprostać cudzym oczekiwaniom.

Gość googleskyper
a co to jest numerologiczna dwójka?Ja jestem on.

Gość googleskyper
moja data urodzenia to 11 luty 1987.A to co napisałaś to pewnie wróżby?Jak się oblicza numery po daicie urodzenia.

Obliczyłam po prostu date Twoich urodzin. 11.02.1987 :) Zgadza się opisik?

To nie wrózby. Coś jak znaki zodiaku, ale akuratniejsze. Bo nie każdy z tego samego znaku tak naprawdę jest podobny.

Gość googleskyper
Czyli jesteś wróżką?czy tylko masz takie hobby ta numerologia?

To obliczyć może każdy! :D 1+1+0+2+1+9+8+7 = 29 2+9= 11 1+1 = 2 Jest 9 numerów. Każdemu przypisane są inne cechy. Ty masz 2 a ja np.7. Twój numer jest bardzo uczuciowy.

Gość googleskyper
Ale jak myślisz czy osoby urodzone tego dnia są jacyś szczególni wyjątkowi?Wartościowi?Data ta jest szczegolna czy wręcz przeciwnie?

Oj przecież każdy jest w jakiś sposób wyjątkowy :P

Gość googleskyper
a co oznacza twoja siudemka?bo chce wiedzieć czy ty ty masz lepiej? Skąd się wywodzi ta numerologia?

Nie kochany, nie mam lepiej... Mam własnie przewalone :D Zobacz sam: Numerologiczna 7 Osoby posiadające wibrację cyfry siedem, to urodzeni perfekcjoniści. W każdej dziedzinie życia starają się być najlepsze. Siódemki bardzo skupiają się na swoim życiu wewnętrznym, mają naturę refleksyjną, analityczny umysł, są raczej skryte, mogą wydawać się chłodne i niedostępne. Mają doskonale rozwiniętą intuicję, są dociekliwe, inteligentne, chętnie zgłębiają tajniki wiedzy, ich zamiłowanie do nauki nie wygasa przez całe życie. Samodoskonalenie się jest dla nich niezwykle ważne. Odczuwają dużą potrzebę przestrzeni. Posiadają zmysł artystyczny, są pomysłowe, mają naturę odkrywców. Siódemki są dyskretne, kulturalne, posiadają umiejętność słuchania innych, są raczej tajemnicze, ale to, jak również wrodzony magnetyzm, sprawia, że ludzie lgną do siódemek i uwielbiają z nimi przebywać. Siódemki posiadają zdolność błyszczenia w towarzystwie. Są życzliwe, cierpliwe, mogą wydawać się mało przystępne i obojętne, ale tak naprawdę bardzo zależy im na pozyskaniu szacunku i zaufania, otoczenia. Ważna jest dla nich opinia innych, źle znoszą krytykę, choć starają się tego nie pokazywać na zewnątrz. Siódemki najbardziej cenią sobie spokój, uwielbiają zaszywać się w domu i w samotności zgłębiać interesujące je tematy. Poznanie intelektualne sprawia jej największą satysfakcję. Osoby z wibracją cyfry siedem nieustannie dążą do osiągnięcia ideału, we wszystkich dziedzinach starają się być perfekcyjne. W sprawach zawodowych cechuje je profesjonalizm i sumienność. Siódemki mają wspaniały dar przekazywania wiedzy innym, potrafią nauczać, a ich zasób wiedzy jest ogromny. Siódemki to osoby zadbane, eleganckie, nie znoszą kiczu i złego gustu. Chętnie eksperymentują, wypróbowują nowe potrawy, udają się w nieznane miejsca. Siódemkom dosyć ciężko przychodzi zaufanie do drugiej osoby, mają one skłonność do dystansowania się, izolacji. Wszystko to wynika ze strachu przed zranieniem. Ich słabym punktem może być ucieczka w świat używek, w momencie, kiedy życie im się nie układa, czują się osamotnione i nierozumiane. Ponadto numerologiczne siódemki cechuje brak otwartości, często zdarza się im być zarozumiałym, co może być przyczyną braku porozumienia z otoczeniem. Do wad siódemek należy także brak wiary w siebie. A czym jest numerologia? Numerologia to system interpretacji naszego funkcjonowania zewnętrznego i wewnętrznego, sposób na wnikliwe zbadanie ludzkiej indywidualności, pozwalający na wybranie właściwej drogi postępowania, osiągnięcia pożądanej harmonii i spełnienia w życiu. Badanie symboliki liczb jest fascynującą nauką, której założeniem jest to, że cały wszechświat da się ująć w symbolach, wartościach, liczbach i znakach. Numerologia może udzielić nam wskazówek i informacji na temat człowieka, jego powodów postępowania, możliwości i celów, dzięki niej dowiadujemy się w jaki sposób liczby wpływają na nasze życie. Poznając jej tajniki, odkrywasz siebie, własną indywidualność. Chociaż liczby dają naprawdę wiele cennych wskazówek, nie oznacza to, że wszystko jest z góry przesądzone, to człowiek i jego wolna wola nadaje kształt swojemu życiu. Determinizm to jedno, ale to my musimy wykonać pracę niezbędną do osiągnięcia równowagi i harmonijnego, satysfakcjonującego życia. Jak obliczyć swoją drogę życia? Elementarna numerologia składa się z liczb prostych od 1 do 9. Data urodzenia przypisuje nas do pewnej, określonej liczby życia. Aby obliczyć tzw. drogę życia człowieka, należy wziąć pod uwagę dzień, miesiąc i rok urodzenia. Należy zsumować wszystkie cyfry, które mamy w dacie urodzenia. Podam przykład dla osoby urodzonej 12 czerwca 1984. Należy dodać 1 + 2 + 6 + 1 + 9 + 8 + 4 = 31.Uzyskany wynik należy jeszcze raz zsumować, aż pozostanie jedna cyfra, czyli w tym przypadku 4 (3+1=4). Osoba urodzona 12 czerwca 1984 jest więc numerologiczną czwórką, co to dokładnie oznacza, dowiesz się czytając poniższe interpretacje.

Gość googleskyper
Fajnie mają te dwójki:) są ambitne.A ja często jestem wykorzystyany.