Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość halinkapanidomu

mrozona pierś z kurczaka- ważne

Polecane posty

Gość halinkapanidomu

zamrozilam piers z kurczaka, wyciągnęłam, rozmrozilam, mieso w dotyku jest gumowate a na wierzchu białe, taka bila guma. tak ma byc? czyto przez to ze zamrozilam zapakowane je w jednorazowke. prosze o pomoc doswiadczone pani domu

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość halinkapanidomu
opłukałam nic a nic sie nie zmienilo. to dziwne bo mrozilam juz rybe i byla ok a ta piers wyglada podejrzanie:((((((((((((

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość halinkapanidomu
jest sliskie pachnie srednio, jakos tak dziwnie. nie rozmrazalam w kikrofali tylko w cieplej wodzie....a mieso nie jest przetrminowane tzn przynajmniej tak jest napisane

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość halinkapanidomu
wlozylam do miski z ciepla wodą..

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość halinkapanidomu
hahahhaa ojej no tak, wrzucilam do wrzatku:))))))))))))) nie pomyslalam...ale to moj pierwszy raz z mrozeniem miesa, troche mi teraz gluio...dzieki wszystkim!!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
mieso ok ;) od ciepłej wody zrobiło sie białe na górze

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość halinkapanidomu
dzieki:)))))))))))))jestescie niezastapione:))))))))i koniec glupich pytan;)))))

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Jagna z bagna
po prostu białko się zcieło.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×