Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulinka85

Mój partner ma tylko jeden orgazm

Polecane posty

Gość Paulinka85

Jak w temacie... kochamy sie od ok. 6 miesięcy i zawsze wygląda to tak samo. Dochodzi po ok 15-20 minutach, wystrzał i od razu flak:) Potem idzie zapalić i koniec. Czasami dochodzi podczas oralu i nici z normalnego seksu. Mamy po 25 lat a ja nie mam zbyt dużego doświadczenia, stąd pytania: 1. Czy jest to częste u facetów? 2. Czy można temu zaradzić, nie chce go stresować

Gość Facećak
no

Gość wrozac z fusow
to masz wybrakowanego faceta, kazdy zdrowy facet ma 3 minimum orgazmy pod rzad a potem jeszcze jak odspanie z 20 minut kolejne 2

Gość guomi
wezze jej tak nie pisz bo jeszcze uwierzy

Gość Facećak
ta a niektórzy maja 10 pod rzad a jak odsapna kolejne 10

Gość Drake
Czy to częste niewiem chyba nie w takim wieku więc może to kwestia indywidualna a może ma słaba kondycje i na pewno to palenie też nie pomaga w jego przypadku poza i myślę że próbując zaradzić nie poprawisz tej sytuacji

Gość Paulinka85
Przed monitorem każdy może się przechwalać. Seks jest bardzo intensywny i jestem z niego zadowolona tylko chciałabym aby miał więcej i trwało to dłużej niż te 20 minut.

Gość guomi
kobieto,facet nie moze tak od razu miec kolejnego orgazmu, tak maja tylko kobiety :O rozumiem ze to twoj 1 partner

Gość po strzale
zawsze jest chwila przerwy :) dłuższa lub krótsza i to już zależy od faceta i jego temperamentu. :) ten z niskim odwraca się duupą i zasypia, ten z dużym :P odczeka chwilę, bawiąc się na przykład moimi włosami a później..... powtórka i tak do rana :P

hmmm no przykro to stwierdzic ale skoro to tylko jeden raz i na tym koniec danego dnia to po prostu juz nie pociagasz go, nie jestes dla niego atrakcyjna na tyle ..... wiec on zalatwia potrzebe i tyle :O

Gość Drake
Akurat jeśli chodzi o przedłużenie samego stosunku to możecie to zmienić natomiast raczej czasu po którym będziecie mogli kochać się jeszcze raz ciężko będzie zmienić nie sięgając bo medykamenty

Gość Paulinka85
Jest tp mój 3 partner ale pierwszy na poważnie. tylko jak on odczeka to potem mówi że już nie ma ochoty albo że jestem za dobra i teraz musi pościć przez 3 tygodnie. może to faktycznie indywidualna sprawa a ja mu troche nagadałam i jeszcze sie zamknie w sobie:)

Gość Drake
3 tygodnie? czyżbym padł ofiarą prowokacji o nieeee

Gość Paulinka85
z przekąsem to mówi...

Gość guomi
znaczy 3 w ogóle w seksie, czy 3 w "stosunku"?

Gość po strzale
ciężko jest rozmawiać z facetem o tych sprawach. :O zaraz biorą wszystko do siebie :O zamiast spokojnie wysłuchać. :O że nie tylko w tym tańcu nagich ciał chodzi o ich spust. :O

Gość Drake
Może też go boli że się tak dopytujesz i ciągle chcesz a on nie ma siły i to go wkurza jako faceta bo godzi w jego meskość

Gość Paulinka85
Dziękuje wszystkim za wypowiedzi. Jeśli ktoś posiada jakąś ciekawą uwagę proszę pisać.