Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość noniepowieszmiprzecież

zastanawiem się czemu Bachleda

Polecane posty

żartowałam :classic_cool:

Gość ufff juz sie bałem
:D

Gość osobazamyślona
A mnie jest jej żal. Bo jest dla mnie i pozostanie osobą, która nie była sobą i oto jak się skończyło. Jest wiele takich osób co prawda, ale jej nikt nie wytłumaczył o co JEJ tak naprawdę chodzi. O jakiś ideał, który nie istnieje. W tym jej samej? Bo ona dla siebie jest bez wad do dziś zapewne. Jest to pewne specyficzne myślenie, które poszukuje piękna lecz piękno jest zimne :( I przegra w życiu zarówno z chytrością jak i zdrowym rozsądkiem, najbardziej z chłodną kalkulacją bardzo mało piękną... ps. poza tym czy ona nie rozumiała, że była i tak w Polsce nazwiskiem a nie pięknem. A jeśli pięknem to z nazwiskiem. A teraz? :(

Gość osobazamyślona
Zeby to nazwisko było JEJ to jeszcze jeszcze, ale jest to nazwisko bogatej rodziny góralskiej. I to jest jej pech :( MOIM ZDANIEM. A Waszym? Jest to jej szczęście?

Gość chyba jednak nie żartowałaś
:D 🖐️

Gość osobazamyślona
Jak jej pozwolą zostać w USA to będzie to ewement bo pierwszy raz US ugnie się pod kimś - pod Niemcami. Zrobią ją Niemką jak sobie tak chce. Czy jej pozwolą do Polski pojechać? Wątpię. No chyba, że jakiś interes by w tym mieli. I to jest to co myślę - jak Niemcy wykończa USA przez Bachledę. Oczywiście nie od razu, ale każdy tam sie ugnie. Niemiec i III Rzesza - no nie wiem czy ich obejdą. Wątpię. Szkoda - po prostu przestaną być tacy, jakimi jawią się światu. Zatracą się jako odrębna kultura. III Rzesza widać górą - jak się jest debilem? :(

Gość osobazamyślona
Nie podszywam się. Zrobiła sie polską Niemką mając taką rodzinę. A poza tym - co tam osiągnęła w tych Niemczech? Żeby jeszcze rodzinę tam miała. No ale tak ją zrobili - że się zgermanizowała pewnie z niej leją. Nikogo nie umieli zgermanizować w głupiej Polsce ale Bachleda sama się zgermanizowała :(

Gość osobazamyślona
No to teraz już sobie odpowiedzcie czemu ją językiem ograli - bo niby mogła być tam Niemka, ale źle mówią po angielsku Niemcy a Bachleda miała dobry akcent i nie podpadało w filmie. Dlatego ona tam grała. Bo powinna być Niemka :(

przepraszam was:D wywołałam wilka z lasu:D

Gość ey o co kamann nie kumam

Gość osobazamyślona
Zle sie wyrażała o Polsce i koniec. Gdzie to jedzie Polskę reprezentować i ma zero dystansu do czegokolwiek słuchajcie - do swoich poglądów PRYWATNYCH również. Nie mówiła ich z dystansem i została źle zrozumiana. Ale gwiazda głupia - i to Zosia :( Jej rodzinie źle się nie żyje - ludzie muszą wyjeżdżać, pracy nie mają. Teraz niech se robi co chce. A ona wszystko za nazwisko a jeśli chodzi o jej urodę - nie wykorzystała jej moim zdaniem. Naprawdę. Wszędzie była albo znajomością języka albo nazwiskiem. No to mogła postawić na siebie. Może byłaby piękną matką? No niby jest nią... ?

Gość pudel z guadelupy....wodolaz
heheheeh dobre ewangeliczny siewca vs osobamyslacainaczej czy jakos tak,heheeheheh

Gość dfghjk
osobazamyślona usmiechnij sie i nie przejmuj sie tak, sa gorsze tragedie niz niemoc w zyciu, pogadaj z psychiatra, pomoze sciagnac ci ten kamien z plecow, ktory cie przygniata i nie pozwala sprawnie normlanie funkcjonowac i cieszyc sie zyciem :)

Gość a jakże
:)) Żartownisie z was.

a co z tym tuwimem z cyny.....myslalem wczoraj ze jebne ze smiechu........

Gość osobazamyślona
Dobrze już nie będę tak sie smucić choć nie mam powodów do radości za wiele 🌼 ale wiecie - to trzeba mieć rozum przewrócony do góry nogami, żeby sobie UROIĆ, że zrobię sobie dziecko z gwiazdą i będę sobie w ten sposób całą rodziną rządzić. Ale było to realne? I tak w sumie mają więcej kasy - to raz, a dwa no to byłaby porównywalna, ale to jest inne środowisko zupełnie. Z biznesmenem jakby takie coś - z gwiazdą międzynarodową. ?

Gość osobazamyślona
O ta cyna , ta cyna... ja to tak napisałam bo ja mieszkam w takiej wiosce, że tu jest taki pomnik i taki czarny gostek siedzi na drewnianej, parkowej ławeczce - ale nie wiem z czego on jest. Taki czarny - co to może być? Ołów?

moze byc i olow,musialbym zobaczyc:)

Gość osobazamyślona
Za to dziecko uważam, że skończy marnie, no ale... wątpię, że jej się ktoś da. Farel i tak się wyratował poprzednimi dziećmi. Był neutralny przed tym filmem, a na dodatek był z kimś. No to zostawał romans, ew. zostawić ten film bo w sumie co jej dawał ten film? Zaś jak Pan Tadeusz jakąś tam sławę. Z układów sławę - to co to warte? I tak była od Niemców i tak. Zostawał jej Jordan albo odmówić, że to i tak bez sensu.Albo sie pytać - co dalej? Po prostu, nie?

jak cie czytam to mam wrazenie ze ty rodzine bachledow znasz osobiscie

Gość osobazamyślona
Większy sens miała MOIM ZDANIEm rola malarki i dalej coś w Wielkiej Brytani jako nagroda za nagrodę w USA - ta nagroda w Meksyku to olać. Ale Jordan w nagrdoę za nagrodę w USA? Bez sensu. No a jak śmiała się porównywać z Farelem? I tu dętka :(

Gość osobazamyślona
Nie znam ich - jej ojciec jest geologiem - tak napisali. Że urodziła sie w Meksyku bo tam pracował. A brat jest pilotem. Tak mają napisane już po angielsku też. Najpierw po polsku im wpisali, a teraz po angielsku tez.

a co u Lidki?:P

Gość osobazamyślona
A jej napisali, że chodziła do klasy z rozszerzonym hiszpańskim, a mówi po niemiecku. Co o tym sadzicie?

ja tu wesze klamstwo i podsteo:))

Gość osobazamyślona
Nie wiem - może już się uspokoiła. Moim zdaniem walczyła z rodziną męża i stąd ta kariera. Ale kogo to obchodzi? A swoją drogą ta Bachleda - ale egoistka i tenprzerost formy nad treścią. Iście krakowski. Ale zrobili ją góralką i mają 100% racji we wszystkim. Wreszcie jakaś normalność. A co? Może nie dokonała góralskiego numeru? Góralskiej tradycji dopełniła i tyle.

• NAJŚWIEŻSZE

• 3
      ...