Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 help me24

czy jest tu jaki艣 informatyk

Polecane posty

Go艣膰 help me24

witam prosz臋 o pomoc, odno艣cie konfiguracji routera, mam router tp-link w8901g - skonfigurowa艂am go tak jak by艂o pokazane w instrukcji i niby wszystko dzia艂a, problem tylko w tym 偶e po pod艂膮czeniu routera z kompem kabelkiem sieciowym strasznie zmala艂a mi pr臋dko艣膰 i z 1,3MB/s spad艂a do 100 Mb/s czyli niemal dziesi臋ciokrotnie, wyskakuje tylko po艂膮czenie lokalne, a tym samym ci臋偶ko jest cokolwiek pobra膰 z neta itd. Je艣li kto艣 mniej wi臋cej wie o co mi chodzi i potrafi mi pom贸c b臋d臋 bardzo wdzi臋czna

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 help me24
podnosz臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hel me24
czy kto艣 jest w stanie mi pom贸c, bardzo mi na tym zale偶y

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wieczorna psycholo偶ka
niestety nie wiem czym to jest spowodowane,ale wspolczuje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hel me24
te偶 nie wiem problem jest w tym 偶e nie mog臋 skonfigurowa膰 po艂膮czenia tak aby by艂a normalna pr臋dko艣膰, teraz dzia艂a tylko na po艂膮czeniu sieciowym z pr臋dko艣ci膮 1Mb/s jak prze艂膮czy艂am na modem neostrady dzia艂a normalnie z pr臋dko艣ci膮 1024 Mb/s

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hmm wiesz co
ja mam livebox'a, ale mi zawsze pokazuje 100 Mb/s

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hmm wiesz co
A masz powpisywane w ustawieniach brama, maska itp? W otoczeniu sieciowym? Nie jestem informatykiem, jak cos mi nie dziala to po prostu bawie sie ustawieniami dop贸ki nie stwierdze, ze jednak sama nie dojde do tego ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 masz wlaczone WIFI moze
i laczy cie przez wifi z mniejsza predkoscia druga mozliwosc to straty na kablu czyli zle wykonany albo dosc dlugi

Udost臋pnij ten post

100 Mb/s to przepustowo艣膰 mi臋dzy routerem, a komputerami. Je艣li chcesz zobaczy膰 jak膮 pr臋dko艣c ma Tw贸j internet zr贸b test na www.speedtest.net

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wishes
TP-LINK TD-W8901G Konfiguracja wpisz to : VPI - 0 VCI - 35 Service category - UBR without PCR Connection PPPoA Encapsulation - VC/MUX PPP User - twoja nazwa z umowy Neostrady PPP Password - twoje has艂o z umowy Neostrady Reszta zostawiona domy艣lnie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hel me24
wishes dzi臋ki ja wcze艣niej stamt膮d instalowa艂am i bra艂am quick start by膰 mo偶e to jest przyczyn膮 problemu, jak ju偶 zrobi臋 t膮 drug膮 konfiguracj臋 to dam zna膰 czy si臋 uda艂o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hel me24
zrobi艂am tak jak by艂o pokazane a wraz pr臋dko艣膰 jest 100 Mb/s

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 i dobrze jest
Ma byc 100 Mb/s to jest szybkosc polaczenia ethernet a nie internetu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hel me24
no nie wiem czy to takie dobre jak mam 10 razy wolniejszy internet i strona strasznie zamula a pozatym nic si臋 z neta nie da 艣ci膮gn膮膰, nawet na emule mi wyskoczy艂o 偶e mam za wolny internet.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hel me24
sprawdza艂am programem jakim艣 tam i jest predko艣膰: Download: 995 kbps Upload: 258 kbps Latency: 83 ms czyli ja to rozumiem 偶e m贸j net chodzi w tym momencie 10 razy wolniej ni偶 powinien normalnie bo normalna pr臋dko艣c wynosi膰 powinna 1024 mb/s a tu nawet 1000 kilo nie ma

Udost臋pnij ten post