Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobetkaaaaaaaaa

grzywka - czy bedzie do mnie pasowała?

Polecane posty

Gość kobetkaaaaaaaaa

mam cienkie włosy, przedziałek zawsze na środku, czy mogę zrobic sobie grzywkę taką do brwi, prostą? czy przez ten przedziałek grzywka nie bedzie rozchodzic sie? i z jednej strony zawsze robi mi sie wicherek- czy nie bedzie on przeszkadzał? http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/afa7628b794481e4.html

wydaje mi się, że grzywka jak najbardziej będzie Ci pasowała, masz wysokie czoło, więc jak najbardziej. A wicherek jakoś fryzjerka ułoży, że nawet nie będzie go widac.

Gość kobetkaaaaaaaaa8
dziękuję za wypowiedz :-) bo tak sie zastanawiam czy do mojego kształtu twarzy bedzie pasowac?

Gość mrrrru
a moze zrob sobie na poczatek taka skosna, dluższą i zobacz jak wygladasz i jak sie czujesz. niestety krotkie grzywki dlugo odrastaja:)

Gość kobetkaaaaaaaaa8
no wiem że długo :-) dlatego sie waham, bo obecnie zapuszczam dluzsze włosy :-) kiedys za dzieciaka miałam grzywkę własnie taką do brwi i wygladałam dobrze ale kiedy to było:-) a poza tym bużka sie zmieniła :-)

Gość Wiesz zależy od gustu
Sama nie mam grzywki, ale jezeli miałabym miec to raczej taka skośna własna, taką na boku, w takiej prostej nie każda kobieta wygląda fajnie.

Gość kobetkaaaaaaaaa8
no ja też bardzo długo nie miałam grzywki, moze z jakies 10 lat, ale od dłuższego czasu chce jakieś zmiany w wygladzie i zastanawiam sie własnie nad taką grzywka:-)

Gość kobetkaaaaaaaaa8
boje sie potem tego układania, ze nie bedzie mi sie chciała tak fajnie układać , tylko w swoją strone kazdy włos

Gość zulubula
mam podobny układ twarzy i ten nieszczęsny wicherek czy zawieruchę jak kto woli , moj fryzjer stopniowo przygotowywał włosy żeby grzyw ka trzymała się dobrze , ale to musi być dobry fryzjer

Gość masz piękne czoło
nie zakrywaj grzywką

Gość kobetkaaaaaaaaa8
zulubala a w jaki sposób przygotowywał? wiesz boję sie ze przez te zawieruchę bedzie odstawać od czoła :-(

Gość kobetkaaaaaaaaa8
czy ja wiem czy takie piekne :-p chciałabym malej zmiany :-)

Gość zulubula
stopniowo jakoś przycinał żeby przyzwyczaić włosy na grzywkę , sam mi powiedział że on może zrobić odrazu grzywkę ale będzie sie rozwalała

Gość kobetkaaaaaaaaa8
acha, cenna informacja :-) trafic na dobrego fryzjera trudno:-( albo obetną za mocno albo nie tak jak sie chciało:-)

Gość zulubula
ja mam super fryzjera , trochę stylistę , zawsze obcina włoski mnie i mojej mamie , obie jestesmy zawsze zadowolone , jak mieszkasz blisko Sandomierza to ci go polecę :) :)

Gość kobetkaaaaaaaaaaaaa
no niestety, ja jestem z Poznania

Gość brunetkaaaaaaaaaa
moim zdaniem bedzie Ci bardzi ladnie w grzywce, bo masz wysokie czoło