Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Augustyn lat nascie

Czy ja kiedys tez bede sie tak zachowywal ?

Polecane posty

Czesc Wam. Na to forum trafilem przypadkiem dnia dzisiejszego kolo poludnia. Przebrnalem przez spora liczbe tematow i jestem zalamany. Czy ja kiedys niech bedzie z ta trojka na przodzie tez bede takie glupoty wypisywal ? Nie powiem czesc tematow calkiem ciekawa i dyskusje prowadzone sa na poziomie ale to ulamek ktory ginie pod lawina swinstw / ograniczenia / slabych zartow itd ... Boje sie ze bede jak czesc z was ... moze Ty albo Ty ... zlosliwy i chamski. Ehh .

Gość kajtuś
jeśli bedziesz tu długo przesiadywał to może się tak stać, na kafe trzeba mieć zdrowie i twardy tyłek żeby cięgi zbierać.

nie musisz sie tak zachowywac.Jesli zachowasz swoja tozsamosc , dobre wychowanie i poszanowanie innych, to bedziesz facetem z klasa tu na forum.

Widzialem pare nickow* osob ktore pisaly z sensem rzeczywiscie ... ale to jest promil tego co tu mozna znalezc . Jestem uzytkownikiem paru sfor tyle ze bardziej tematycznych i cos takiego jest nie do pomyslenia . Anonimowosc robi z ludzi zwierzeta .

Gość Tajemnicza Dama
Takie już jest nasze społeczeństwo..

Gość Tajemnicza Dama
A znasz jakieś forum, gdzie są ''normalni'' i porządniejsi ? :P Jak tak, to wklej linka, bo mi się wierzyć nie chce :D

Jeśli nie jesteś podatny na wpływy głupoty to nawet takie miejsce nie rozmiękczy Twego mózgu ;)

Jeszcze kwestia dzialu erotyka ... dlaczego tam nie ma ogranicznika +18 ? przeciez na tym forum siedzi masa dzieci ja tez sie jeszcze lapie wiekowo pod dziecko* Moderatorzy chyba juz dawno powinni o tym pomyslec to wiele nie da ale takie sa zasady.

Gość na kafe wiekszosc tematów
to nie bzdury, depeche - mloda jestes , wiec jeszcze mniewam po tym poscie jestes niedoswiadczona..skoro twierdzisz , ze tematy tutaj poruszane to bzdury :(

A znajde tu grupe ludzie ktorzy postawili sobie za cel prostowac* to forum czy raczej nie doswiadczy sie tak zorganizowanych akcji ? I czy ktos moderuje to forum ?

Gość Tajemnicza Dama
Co się tak przypieprzyłeś ? :O Nie pasuje, to 🖐️ Póki co, jeszcze nie stworzono forum, na którym wszyscy zachowywali się grzecznie i kulturalnie, więc nie czepiaj się kafe...

Gość Tajemnicza Dama
''zachowywaliby''

problemy jako problemy nie sa bzdurami, natomiast pomysl aby radzic sie kogos z internetu to dla mnie pomysl zupelnie nietrafiony.

Gość
poruszająca historia ... daje do myślenia ... :) powiedz autorze - dotychczas mieszkałeś w buszu ?? Puszczy ??? Trudno na co dzień nie dostrzec chamstwa ... :/

Gość Tajemnicza Dama
Sucz - 🖐️ Mam dobry temat na prowo :classic_cool: Masz ochotę ? ;) :P

Ja uważam ,że kulturalne osoby i tak zginą w tłumie idiotów. :P jedna mądra odpowiedz zostanie przysypana dwudziestoma durnymi wypowiedziami :P niestety :o

Gość Tajemnicza Dama
Ale zawsze możemy utworzyć normalny temat :) Będzie trudno, ale jest do zrobienia :P

I czesto mam wrazenie ze ludzie pisza byle pisac bo ani ich rady dobre ani smieszne czasem ciezko je nawet zaliczyc do idiotycznych po prostu nie lapia sie w zadne normy sa strata czasu niczym innym .

Gość lat naście
trochę racji w tym jest. ale wszędzie jest podobnie - anonimowość robi swoje. ale ludzi takim chamstwem i prostactwem tylko pokazują siebie, to o nich źle świadczy. jeżeli Tobie to przeszkadza to po prostu nie czytaj i masz problem z głowy.

Gość
dawaj ja zawsze heh choc dzis hymor nie dopisuje :/

Ale to chamstwo i prostactwo jak traktowac bo to mnie zastanawia ... to forum to jakis zawor bezpieczenstwa dla tych osob ? Zostawiaja tu wszelkie zle emocje ?

Gość rozwiedziona XXL
Ja mam 50 lat i własnie tak się zachowuję:D:D:D

Gość lat naście
może muszą się gdzieś wyładować a w 'normalnym' życiu nie mają odwagi...

Gość
ja się tu "odmóżdzam" nie szukam rad szcścia i nie oczekuję niczego od nikogo :/ nie wem co zTobą ... :/

Gość Augustyn masz racje
ale większosc komentujących lub zagladajacych tu osób nie traktuje tego poważnie ;) większośc tematów to prowokacje