Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Truskawkowy Balsam do Ust

Co z tym facetem jest nie tak????

Polecane posty

Hej Kochani, nie miałam zamiaru wypisywać sie na forum, ale chce poznać obiektywne opinię na temat zachowania sie mojego chłopaka. Otóż jestem z tym chłopakiem od około 4mcy dodam, że ja mam 18, a on 21lat..Bardzo mu na mnie zależy, przyjeżdża po mnie i zawozi mnie do szkoły, kupuje mi prezenty bezokazjonalnie, zabiera mnie do kina, teatru.., dzwoni codziennie, martwi sie itd. Chłopak jest na prawde super ale jest zazdrośnikiem i mam z tym problem, bo np. Ostatnio jak byłam z nim na imprezie to spotkałam kolege ze szkoły, który pocałował mnie w policzek na powitanie a mój chłopak uderzył go za tto w twarz i wpadł w furie, dopiero jak wybiegłam z pomieszczenia to wyszedł za mną mnie szukać. Kolejna sytuacja; mówie mu, że jestem dzisiaj umówiona, a mój chłopak zaczyna sie wypytywać: z kim?? a gdzie?? a na jak długo? a dlaczego nie weźmiesz mnie ze sobą?? itd. kolejna sytuacja, za 2tyg mam jechać na wycieczke klasową w góry, a mój chłopak aż cały kipi, bo mówi że tam będzie stado facetów, którzy będą mnie podrywać itd. Wiele razy mówiłam mu żeby sie tak nie zachowywyał bo nie ma powodów do zazdrości, mimo to moje prośby nie poskutkowały a on nadal jest zazdrosny. Co robić?

Gość niestosowna
zostaw go, jak juz teraz jest taki to co bedzie potem

tak tylko to nie jest tak łatwo bo sie zauroczyłam Nim. A może są jakieś sposby żeby przemówić mu do rozsądku, przekonać że nie ma żadnych powodów do zadrości????

on po prostu ci nie ufa :o pogadaj z nim bo cię zamknie w zlotej klatce za jakis czas... :o

a co tu przemawiac o rozsadku.Wpadl w furie, uderzyl-czy tak zachowuje sie zdrowy emocjonalnie czlowiek?Uciekaj czym predzej , bo za moment to Ty dostaniesz lanie.

on by mnie nigdy nie uderzył