Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutna zrozpaczona

jak go odzyskac

Polecane posty

potrzebuję z koms pogadac, bo nie potrafie poradzic sobie z własną glupotą. Poznałam cudownego mężczyznę, byliśmy ze sobą ponad rok,mielismy zamieszkac razem za kilka dni. Na własne życzenie straciłam go... Zawiodłam go po raz drugi Pierwszy kilka tygodni temu. Dowiedział się, że utrzymuję, kontakt z moim ex {maile, on chcial się spotkać} Nie zrobiłam tego i obiecałam ukochanemu, że to sie więcej nie powtórzy. Starałam się żeby czuł,że jest dla mnie najważniejszy. Bo jest najlepszym co mnie w życiu spotkalo. 3 tyg temu była u mnie koleżanka i korzystała z mojego kompa. śledziła portale randkowe i przejrzała profil mojego ex, chciała nawet jego num tel, bo przecież ja mam już kogoś innego..... Poszła i zapomniałam o sprawie. aż do przedwczoraj. Wbijałam adres jakiejś strony i w propozycjach wyświetliła się ta jego właśnie. Zajrzałam do albumu ze zdjęciami. Obejrzałam i już :( potem odzyskałam hasło dostępu do mojego konta,chcialam je usunąć, ale nie zrobiłam tego bo zajęłam się czymś innym. Zapomniałam o sprawie. Następnego dnia on korzystał z mojego kompa. Chciał wyczyścić historię stron z ktorych korzystał i wszystko wyszło na jaw. Kiedy wrociłam z pracy czułam że coś jest nie tak, ale zganial na pracę... Poszliśmy do kina. Rano też nic nie przeczuwalam, ale wieczorem zaczął pakoowac swoje rzeczy, nie wiedzialam co się dzieje. powiedział mi i pokazał. Wiedziałam jak to wygląda. Ale ja na prawde nie chcialam go zranic. Zarzyłam całe opakowanie silnych leków p/bolowych. nie chce zyc bez niego. Pomógł mi. Zwymiotowałam wszystko. opiekował sie mna całą noc. namowil na terapie. poszłam, rozmawialam, dowiedziałam się że mowię jak mocno doświadczona stara kobieta, a ja nawet 30tki nie mam. zaoferowal ze pojdzie ze mna na terapie jesli bede chciala i ze mnie kocha, ale nie potrafi byc z kims kto go oszukuje.... pomóżcie .... chce go odzyskac... ale wiem ze zadne słowa nie pomoga....

madra korwa po szkodzie. To po chuja wracasz do ex pamiecia najpierw cos spierdolicie a potem tylko placzecie. Jak chcesz byc z jednym na zawsze to nie patrz za innymi w kolo ani za bylymi tylko badz z tym jednym. Brawooo dla tego pana ja tez bym tak postapil a czemu zapytasz bo cie kochal tepa idiotko. Next tajm zastanow sie 3 razy zanim cos zrobisz

heh podobny miałem problem ale po 2 tygodniach wrociliśmy do siebie, musisz chwile poczekac, zateskini i wróci. Tacy jestesmy:)

szkoda, że nikt nie chce mi pomóc zawsze musialam liczyć na siebie nigdy to sie nie zmieni albo zmieni... jestem w fatalnej kondycji psychicznej

my nie mozemy ci pomóc, jesli cie bardzo kocha to wróci, odczekaj chwile a póżiej z nim pogadaj. Ale ty musisz wykonac pierwszy ruch.

"szkoda, ze nikt nie chce mi pomoc" - cos ty napisala Nio chodz dzidzi poprowadzimy cie za raczke i powiemy ze zrobilas blad robiac to a teraz musisz to posprzatac. Badz samodzielna a nie dziecinna i pamietaj ze wina zawsze lezy po 2 stronach i nie ma tylko jednego winnego

Gość mam nadzieje ze to prowokacja
rozstanie i próba samobójcza z powodu zdjęć na naszej klasie... bosko ps. może zmień terapeutę bo nie mówisz jak "mocno doświadczona stara kobieta" a jak nastolatka

witam, po prostu opowiedz mu wszytko jak było. Powiedz o swoich uczuciach do niego, co czujesz.. jak zrozumie to ok , jeśli nie to nie jest ciebie wart,..przecież oglądanie zdjęć ex to jeszcze nic nie znaczy ,.. zawsze możesz przeprosić... a tak szczerze to bez przesady przecież nic takiego nie zrobiłas,..co innego jakbyś go zdradziła albo chociaż spotykała się z nim po kryjomu,.. pozdrawiam ps czasem jeden uśmiech wyjaśnia wszystko.

Gość mam nadzieje ze to prowokacja
no to pogadajmy dlaczego bierzesz całą winę na siebie? dlaczego wzięłaś te proszki? dlaczego trafiłaś na teriapię? - wszystko przez niego? dlaczego on czyści historię stron, które przegląda? o co chodzi z tym eks? czujesz do niego coś? chesz sprowokowac nowego faceta? o co ci biega?

Gość mgjptajd
Nie znasz widze wogole facetów. Zrobilas bardzo zle.tak facet to odbiera.tragicznie wg niektórych wrecz.musisz teraz wyczuć go i dac mu duzo czasu.facet potrzebuje odetchnąć i jestes na to skazana nie zmienisz tego.nagle nie rzuci sie w ramiona. Daj czas nie narzucaj sie broń boże ale jednocześnie dawaj znac delikatnie ze czekasz ze kochasz ale rozumiesz i dlugo bedziesz czekac jeszcze.on wroci prawie na pewno jesli kocha ale czekaj zasłużyłas na czekanie wiec cierp a nstp se strzel baranka głupia cipo nim oszukasz kogos kogo kochasz bo on juz zaufania nie da ci takiego jak na poczatku nigdy http://www.umieramy.pl/?NTYxNg==

Gość mgjptajd
Nie chce i nie bedzie słuchał. Daj mu czas w koncu fizycznie niezdradzilas wiec moze jesli kocha wroci ale teraz grasz w jego karty i przyjmij zasady męskie.czas i w d... włażenie tylko ci zostało. Kocha wystarczająco wroci ale duzo czasu upłynie nie rob nic sobie tylko kurwa czekaj i ponos konsekwencje głupoty.zasłużyłaś wiec placz ale mozesz miec nadzieje wg mnie ale nstp razem chocby tylko twoja mysl usłyszał .... http://www.umieramy.pl/?NTYxNg==

Gość Elenkaa
a co Ty takiego zrobilas nagannego, bo nijak nie moge zrozumiec.Wytlumacz jakos konkretnie, gdzie te przestepstwa.Nie kumam.