Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ONn22Niewykształcony

Brak szkoły!!!!Brak pracy!!!!!

Polecane posty

Witam mam 22 lata i posiadam wykształcenie gimnazjalne:(W wieku 16 lat olałem sobie szkołę czego bardo żałuje teraz.Pracowałem tez w kilku zakładach ale nigdzie mi nie pasowało i się zwalniałem.Wkurwia mnie taka praca fizyczna za którą jeszcze mało płacą .Jestem osobą która by dużo chciała ale nic nie robiła:(Wszyscy wołają na mnie nygus nyga itp.Chciałbym być normalny wziąć się za prace i za szkolę na to drugie może już trochę za późno,ale boje się że znowu wszystko zostawię...Nie mogę się odnaleźć przez to wszystko straciłem świetną dziewczynę i popadłem w depresje-leczę się u psychologa !!!CZY MAM JESZCZE SZANSE NA COKOLWIEK ??????

Gość jak ja czytalam
są płatne licea na pewno

Gość jak ja czytalam
więc na szkolę nie jest za pozno

Gość rozejrzyj się dobrze
Za moich czasów były zaoczne licea, które trwały rok, lub dwa lata. Błyskawicznie zrobisz maturę :)

Gość hibhbh
jesli mas zpienaidze, zapisz sie do liceum platnego, dzieki temu ebdzies zmogl podejsc do matury, a potem ewentualnie studia-choc to juz nie przymus. Mozez zrobic sobie rowniez jakis kurs, cos zwiaze z koputerami, z obrobka, albo jakis fotograficzny, jest wiel kursow, po ktorych latwiej ebdzie znalesc ci prace. nie zalamuj sie . musisz przestac sie bac i sie zmsic

Gość jak ja czytalam
moja kolezanka poszla na fryzjerstwo do zawodowki bo tam maja wiecej praktyk pozniej planowala isc na studia; w zawodowce nie ma matur wiec zaczela chodzic do lo zaocznego...

Gość wieczorna psycholożka
idz do liceum wieczorowego badz zaocznego(to ci polecam bardziej zajecia co drugi weekend) nie jest to drogie a prace znajdziesz, dziewczyne tez... wszystko przyjdzie z czasem :)

Gość jak ja czytalam
moja kolezanka chodzila do lo zaocznego i czasami miala zajecia w piatek...

Gość Anturia
wkurwiają mnie tacy ludzie jak Ty, leń śmierdzący oczekujacy cudów na co liczysz? Na tacę na której będzie podana dobra praca? W Polsce żyjesz, tu wygrywa najlepszy jak nie masz znajomości to się wykaż wykształceniem i doświadczeniem kretynie!!!

Wiem ze jestem leń śmierdzący!!!!Wszyscy mi jadą z tego powodu....Ja nie chce być taki ale dla mnie nic nie ma znaczenia wszystko jest bez śensu:(

Wypowie sie ktoś jeszcze?????

Gość 76787687888
Dobrze Ci tu radzą. Idź np. do liceum zaocznego. Na nic nie jest za późno! Młody z Ciebie chłopak, dasz radę!

Tak będzie trzeba zrobić!!!!Mam nadzieje że się nie odechce

Gość gotrfrydkaaa
do budowlanki i bez marudzenia leniu smierdzacy

Gość tez mam tak samo
mam 21lat i jestem po gimnazjum.Od wrzesnia ide do liceum wieczorowego. Wieczorowo jest lepiej,bo zbierasz oceny przez caly semestr,a pozniej nie martwisz sie egzaminami na koniec semestru. Od marca ide do psychologa z fobia szkolna,ktora uníemozliwila mi nauke.

Gość cku
cku masz liceum i technikum prawie za darmo. Profesja jest za darmo,a Cosinus ma slabych nauczycieli.Obie niestety tylko zaocznie. Futura tez jest za darmo.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaasss
na szkołę nigdy nie j est za późno moja mama w wieku 40 lat poszła do liceum więc ty też nie wahaj się tylko cosinusa odwiedź