Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milioner

ile zarabiacie????

Polecane posty

Gość milioner

Witam mam 22 lata zarabiam 1800 zł na nic mi nie starcza!!!!A wy ile zarabiacie?????Czekam na wypowiedzi...Pozdrawiam

Gość ser śmierdzący starą skarpetą
niewiele więcej (na rękę)

Gość
2500 jak dobrze pójdzie . ale mam komfort ze wlasne mieszkanie więc tego typu oplaty odpadają !

Gość kkarolinaa
maz poszedl do pracy za 2300zl,nie dostal dwoch ostatnych wyplat,musielismy zrezygnowac z wynajmu mieszkania.Od poniedzialku nie bedziemy mieli gdzie mieszkac,musimy zamieszkac odzielnie w osrodkach dla bezdomnych.Ja najprawdopodobniej jestem w ciazy. Masz szczescie,ze chocíaz te 1800l masz co miesiac.

Gość kkarolinaa
tzn.1800zl

Gość
powiedz zee zartujesz ?

Gość kkarolinaa
chcialabym zartowac,ale blizej mi do placzu,niz do zartowania.A jak szef sie dowiedzal,jaka jest sytuacja i dlaczego mezowi zalezy na wyplacie naleznej pensji,to splynelo to po nim jak po kaczce.W osrodkach dla bezdomnych gdzie mozemy byc razem nie ma miejsc,a gdzie sa miejsca nie mozemy byc razem. Mam 20lat i chcialabym zyc beztrosko,no i nie tak sobie wyobrazalam przechodzenie ciazy(od stresu mam plamienia - staram sie byc spokojna,zeby nie poronic).

Gość kkarolinaa
a z OPS nie korzystam,bo chyba nie moge(maz w styczniu pracowal na umowe,ale nie ma za to wyplaty,a wiec nie byl bezrobotny).