Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co mam robic no co

Moja ex robi mi kolo dupy przy moich znajomych

Polecane posty

Gość co mam robic no co

Wymysla historie, ktore nigdy nie mialy miejsca. Oczernia mnie przed znajomymi i przyjaciolmi. Mam sie odgryzc czy puscic wszystko w niepamiec? Mam jej nagie zdjecia i filmy jak robi mi laske. Na filmie widac jej twarz.

Gość gdfg
typowe dla zazdrosnych bab olej gnide

Gość a moze to ty robisz jej kolo d
nawet nie myśl, chcesz się na niej zemścić? jeśli udostępnisz filmik ,to niestety możesz zdrowo beknąć prawo jest po jej stronie gdzie ty masz klasę? wstydź się! czy nie można rozstać się kulturalnie? za ciężko? jesteś psycholem !lecz się!

Gość gdzie on ma klase
chyba gdzie ona ją ma Ja bym też tych rzeczy nikomu nie pokazywała, a już na pewno nie wrzucała do netu. Wydaje mi się, ze wystarczy przypomnieć jej, że te rzeczy posiadasz, i że jeśli tego nie odwoła, co mówiła, lub przynajmniej nie przestanie gadać (co tam wolisz), to w każdej chwili mogą trafić pocztą do jej mamy/taty/chłopaka, lub tych znajomych do których tak gada.

Gość powinieneś być WDZIĘCZNY
swojej ex, że Ci teraz pokazuje, jaka szmatką i gówniarą jest:D ale jak była z Tobą, to się słodko uśmiechała, nie? Baby są takie same wszystkie. zawsze chcą niby przy kimś pokazać i twierdzą, że ktoś nie zwróci uwagi:D spoko, przyjdzie na nią czas, że zapragnie dziecka i rodziny - wtedy się pośmiejesz TY:D

Gość Elenkaa
ale czym tu sie przejmowac.Gada, pogada i przestanie.Ktos madry pomysli, ze durna jest i durna byla, wybierajac takiego faceta.Bo to wstyd przyznac sie, ze bylo sie z jakims imbecylem, ktorego trzeba oczerniac.O klasie kobiety swiadczy facet, ktorego wybiera.Czyli-durna kobita.A Ty jesli chcesz miec klase to nie rob nic.

Gość wujek dobra lada
wystaw jej foty na kafeterii i podrzuc jej link. Musi zmięknąć.