Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no kto no kto

kto uważa że słowo KOCHAM CIĘ starciło sens to puste zdanie

Polecane posty

Gość no kto no kto

ja niestety zaczynam tak uważać :(

jeśli wypowiadane jest pochopnie , po krótkim czasie , wymuszane tylko dlatego że partner a raczej partnerka chce już je usłyszeć ... to tak , słowo takie jest tylko zlepkiem liter puszczonym na wiatr

Gość juz znow samaaaaa
Ja uwzazam ze to puste slowo.Dalam sie oszukac.Ktos zabawil sie moim kosztem.UDawal ze mu zalezy a tak naprawde nie zalezalo mu na mnie nigdy.

Ja uwzazam ze to puste slowo." to nie jest puste słowo ... zależy tylko kto i kiedy je wypowiada . Ty uważasz że to puste , bo zostałaś oszukana .. gwarantuje że zmienisz pogląd jeśli spotkasz tego jednego , jedynego ;)

Gość tylko dla ..........
ignorantów te słowa nie mają znaczenia. Podejdź do psa i powiedź: precz ty kundlu parszywy,(nawet miłym głosem) parokrotnie zobaczysz co zrobi, później podejdź i mów do niego kocham cię Roki kochany piesek,...powtarzaj obserwuj... obserwuj....

dlatego nie wolno nimi szastać dla zabawy, wrócą w złych snach...nastrojach,to jest wykorzystanie kogoś na zasadzie uwiedzenia,wykorzystania i porzucenia.

to wcale nie jest puste słowo ono jest po prostu nadużywane .....żeby je wypowiedzieć trzeba być pewnym swoich uczuć i wcale nie trzeba powtarzać tego w kółko o tym że kochamy i jesteśmy kochani świadczą gesty zachowanie szacunek jakim obdarzamy na co dzień kochaną osobę wiadomo że co za dużo to w końcu się nudzi powszednieje więc wypowiadajmy te słowa wtedy kiedy na prawdę mamy taką potrzebę i na prawdę tak czujemy

Na tym swiecie jeden drugiego wykorzystuje i tak juz zostanie bo wszyscy kochaja pieniadze

innymi słowy, gdy naprawdę się zakochamy powinniśmy skupić się wyłącznie na tej jedne osobie,powoduje to otwieranie się nowych zmysłów, o których nawet nie wiedzieliśmy. wciąganie do ,,zabawy" kilka osób naraz powoduje,że czyjeś nie zaspokojone emocje wracają, a wtedy mamy dyskomfort psychiczny. W przypadku jednak gdy znaleźliśmy się w takiej sytuacji nie zdając sobie sprawy z konsekwencji, powinniśmy w myślach wielokrotnie przeprosić uwiedzioną osobę,(osoby)aż do momentu poprawy naszego stanu emocjonalnego.

Dla mnie to puste słowo, jak każde inne. Liczy się to co ludzie robią, a nie co mówią.

Gość było troche tego
zgadzam się, ludzie chyba naprawdę mylą uczucia czy co, gość mi po 2 m-cach wyznaje miłość jak mało co o mnie wie....chyba tylko na podstawie wyglądu:P