Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

urzekajacakafeterianka

Bolesna ciekawosc co powinnam zrobic...

Polecane posty

Gość Stanowczo stwierdzamy że
Mogło być i tak, że się nudził, nie miał nic ciekawego do napisania, a chciał sobie popisać i wymyślił to wszystko. Wyjeżdżałaś w czasie tego weekendu?

Gość nie zle
no nie zazdroszcze ci!!! nie wiem co ci doradzic ale wiem co ja bym zrobiła jestem impulsywna i dzialam odrazu ja bym od razu powiedziala ze doszłam to jego wpisów i niech mi to powie sam o co mu chodzi,skoro radzi sie obcych to niech posłuch tez twojej rady co ty o tym myslisz.Ukrywanie tu nic nie pomoże bedziesz w sobie to gryzła i sie zamarwiała a po co?nie ma sensu najlepiej to odrazu załatwic a co ztym zrobisz po rozmowie to juz do ciebie należy decyzja,

Pokaż mu ten jego temacik i obserwuj jego minę. Nawet nie pytaj, bo sam zacznie gadać. Znasz go i rozpoznasz, jeżeli będzie kłamał.

witam,... przyznaje się,..jestem ciekawska co się wydarzyło..doszło do czegoś ?? a co z narzeczoną..? odpiszcie

Gość nie mow ze wiesz
o tym z forum bo wtedy bedzie mogl zaprzeczyc!!! zapytaj czy ma ci cos do powiedzenia , jak powie ze nie to mu powiedz ze ty WIESZ i ze w tej sytuacji skoro nawet nie ma odwagi sie przyznac to niech spada-wtedy wyspiewa wszystko ;)

Gość chrum*
najlepiej nie mów mu nic o tym temacie żeby nie mógł się w ten sposób wyprzeć, tylko zakomunikuj ze dowiedziałaś się o jego zdradzie i ze ma się wynosić z Twojego życia

Gość nie mow ze wiesz
jego oczka.... chcesz z nim byc bo ma fajne oczka??? powiedz mu ze ty wszystko wiesz i ni powolouj sie na forum, ale miej je w zanadrzu!!!

Gość chrum*
zapewne już zdążył to zrobić :O

Gość nie mow ze wiesz
sam fakt, ze umawial sie z tamta pod twoja nieobecnosc ci nie wystarczy??? facet wykorzystuje moment gdy wyjezdzasz na spotkanie z laska na ktorą leci a ty sie zastanawiasz czy są podstawy do dyskusji???

Może wcale się nie umawiał, tylko napisał tak "na potrzeby forum". :O Teraz nie wiadomo. Współczuję dylematu.

Gość wujek dobra lada
PROWOKACJA. W pierwszym poście pisze: JAK SPRAWDZIC CZY MOJ CHŁOP COS TUTAJ PISAŁ A dalej nawija: ZE TO NA PEWNO ON I ONA Z NIM KONCZY Prowokacja, marna.

witam, sprawdź go ,. albo po-prostu spytaj ,..ale jaki normalny facet pisał by na tym samym forum o jego seksualnych pragnieniach z inna kobieta???? \mysle ze cie wkręca i próbuje sprawdzić.. jeśli nie to tylko współczuje ,..brak inteligentnego faceta