Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cynamoniwanilla

Chciałabym być kurą domową

Polecane posty

Gość Cynamoniwanilla

Chciałabym być kurą domową... na razie bezdzietną... Słowo daję... Pracuję 11, 12 godzin na dobę. Kilka razy w święta dostałam pracę do domu :o Mam 2 pokojowe mieszkanie, starczy poświęcić 6 godzin 2x w tygodniu, by błyszczało. Obiad, zakupy... to również robi się bardzo szybko. Nie rozumiem, dlaczego kury domowe narzekają, że mają ciężką pracę?

Gość to bądź

Gość a jakże
Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma.:) U sąsiada trawa bardziej zielona .... itd, itp ;) Żyj jak lubisz i nie zazdrość innym.

tu nie chodzi tylko prace,ale tez o brak kontaktu z ludzmi i mniejszy dostep do kasy.tak mozesz wyjsc,pogadac,poznac plotki,no i miec swoja kase.zamknieta w domu wariuje.nienawidze sprzatac i krzatac sie po chacie.mnie by to doprowadzilo do depresji

Gość ja tez bym chciala
ale bysmy nie wyzyli 😭 Ale chcialabym nie ze wzgledu na mniejsza ilosc pracy czy cus... Tylko dlatego, ze ja lubie byc w domu. Praca zawodowa nie daje mi takiej satysfakcji ;) Znaczy, moze czasami i daje ale nie jestem szczesliwa tak jak w domowym ognisku ;)

Gość a jakże
Teraz jest dużo mozliwości zarobkowania nie wychodząc z domu. Trzeba tylko poszukać.:)

Gość Cynamoniwanilla
Nie mam faceta ktory by mnie utrzymywal :) Nie wierze. Wszyscy mezowie ktorzy maja takie zony skapia im kasy? :P Poza tym kuryzm domowy nie przeszkadza w ewentualnym dorobieniu sobie (robie bizuterie i strony Internetowe, wiec mysle, ze pare groszy bym zawsze miala) Tak szczerze Co Ty gadasz? U mnie w pracy (teraz na urlopie jestem) wszyscy zapier... - nie ma czasu na plotki. Tylko bedac kura domowa mialabym czas na plotki, na rozwoj, hobby. Na pewno nie zwariowalabym , mam bogate zycie... wewnetrzne :) Tez nienawidze sprzatac, ale zamiast robic to pol soboty i zzymac sie ze czasu brak, robilabym to np. we srody i niedziele. Obiady i tak gotuje, robilabym bardziej skomplikowane. Nie lubie gotowac, ale gdybym mogla sie tym troche pobawic, moze byloby to ciekawsze :)

Gość Innesia2600
Ja pracuję w domu na dwa fronty( w sumie 9 godzin dziennie), mam sporo czasu dla siebie i realizuję swoje pasje. Mam męża, ale obowiązkami dzielimy się po równo. Z tego względu, że dużo przebywam sama staram się wychodzić przynajmniej co drugi dzień do kawiarni, załatwić coś na mieście czy do biura. Jest to pewnego rodzaju złoty środek, ale u mnie wynika to ze stanu zdrowia.

Gość Kurą domowa

Gość Kurą domowa
ja jestem i chętnie bym się zamieniła

Więcej kur domowych nam nie potrzeba.Wystarczy że już stacje telewizyjne układają ramówki pod ich potrzeby ... www.telefon2.blogspot.com

właśnie , najlepsze filmy mogą sobie pooglądać tylko bezrobotni, albo kury np taka pora 22.30 w niedzielę...

Gość Innesia26
No tak...ja często jednym okiem pracuję a drugim film oglądam ;)