Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cassienka

Czy konkurencja w pracymoze zabic romans?

Polecane posty

Gość Cassienka

hej. Mam faajnego kolege w pracy, czuje chemie miedzy nami. Niestety ze wzgledu na to ze jestesmi w jednym dziale jestesmy zmuszeni do konkurencji o nowe projekty. On raz jest do mnie super mily, ma maslane oczy, ale czasem jesli jak ja jestem w pracy faworyzowana widze taka nienawisc w jego oczach.. Co mam robic zeby miedzy nami bylo zawsze milo? Jak sie zachowywac?

Gość wujek dobra lada
ikolejna zdesperowana intrygantka, której sie cos wydaje. Zrób mu loda i kaz sie zeszmacic.

Gość rina rici
odradzam romanse w pracy ale rob jak chcesz

Gość Cassienka
To mnie motywuje do przychodzenia do pracy, czemu preferujecie klocenie sie i walke nad mile chwile?

Gość wujek dobra lada
czytaj ze zrozumieniem, napisałem ci co masz zrobic

Gość okiennica
bo Twój kolega na pierwszym miejscu stawia pracę i a Ty jesteś tylko dodatkiem do niej . Zastanów sie czy warto ryzykować pracę dla włąściwie nie wiadomo czego ....

Gość Cassica
Moze ktos sie jeszcze na ten temat wypowiedziec?

Gość moskala
Lepiej uważaj jak rywalizujecie w pracy może się tak zdarzyć że będzie cię chciał wykorzystać,jak sie zaczniesz z nim umawiać cały czas będziesz się zastanawiać czy jest ok czy czasem on nie wyciąga z ciebie jakiś informacji by przeforsować swój projekt. to trochę niebezpieczne zwłaszcza że widziałaś jego reakcję i n"nienawiść w oczach" jak tobie się udało.zawsze będą spięcia.albo zmień dział i wtedy droga wolna albo zmień obiekt zainteresowania. albo spróbuj ale uważaj bo udzie to wredne istoty i może ci śinię podłożyć w pracy albo jak wam nie wyjdzie opowiadać wszystkim o szczegółach waszego ziwązku

w pracy sie nie opłaca romansowac. moze sie to źle odbić i na pracy, i na uczuciu jako takim. zwlaszcza jesli zajmujecie rywalizujące stanowiska.