Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rutitur

facet jak czegoś chce, to zna numer !!!!!!!!!

Polecane posty

Gość rutitur

po 4 latach braku kontaktu zadzwonil i poprosil mnie abym mu towarzyszyła podczas wesela jego brata. Zgodzilam się, mimo że kiedyś z nim byłam (on jest mlodszy ode mnie o 2 lata). Do wesela, ciagle gadalismy na gg, smsy, no i dwa razy się spotkaliśmy. BYło bardzo fajnie na weselu, mówił że ładnie wyglądam itp. do samego rana tańcowaliśmy, po weselu podziekował mi ze zgodzlam sie z nim pójść, a później kontakt się urwał,,,,nie odzywa się do mnie w ogóle, na gg nie zagaduje, ja raz zagadałam, ale jakoś marnie rozmowa szła. Bardzo mi sie on podoba, czuje sie dziwnie.. co moze byc przyczyna tej naglej ciszy? pozdrawam

Gość rutitur
nie no raczej to nie mozliwe.

A co spałaś z nim na Tym weselu :classic_cool:, bo jak tak to oznacza że dostał już co chciał więc nie gada :classic_cool:

Gość moskala
Może potraktował cię tylko i wyłącznie jako towarzyszkę na wesele bo nie miał z kim iść a ty się zgodziłaś a on sam nie chciał się pokazać a po weselu wrócił do swojego życia i szuka kogoś innego

Gość rutitur
no tak, zgadza się, ale czy kultura nie wymaga tego by sie odzywał jeszcze po weselu? nie mozna normalnie rozmawiac itp? bylam aktywna w imprezie, oczywiscie bez przesady, wiec mysle ze nie wypadlam jak najgorzej... no niewiem co jest,, i pewnie se nigdy nie dowiem.

Proste, nie podobasz mu się, było mu głupio iść samemu. Mało facetów utrzymuje kontakty z "brzydulami". Jeszcze nie słyszałem żeby w dobrym tonie było odzywać się z powodu spotkania.

Gość rutitur
uwierz, że ma duzo kolezanek, i jest bardzo lubiany. Wiec tu napewno nie chodzi o to, że nie mial z kim iść. A gdybym mu się nie podobała, to nie poszedłby z bzydulą na wesele mimo że on jest bardzo przystojny, a poza tym mówił mi że jestem śliczna.

Gość joasia28waw
nie przejmuj sie Moze po prostu powinien Ci podziekowac - ze bylas z nim na tym weselu. Ale ze nie stac go na taki gest. Zapomnij i nie przejmuj sie.

Ja na Twoim miejscu napisałabym mu na gg co o takim zachowaniu myślę. Nie musi się z Tobą umawiać na randki itp., ale gdyby był dobrze wychowany to odezwałby się od czasu do czasu do Ciebie i zapytał się co słychać. Bardzo irytuje mnie takie zachowanie....ktoś utrzymuje z Tobą dość bliski kontakt przez jakiś czas a potem nagle się urywa i ani cześć ani pocałuj mnie w doopę ;o Nie wiem co się z tymi ludźmi dzieje...

Skoro się nie odzywa to mu się nie podobasz i tyle. A jego koleżanki mogły się nie zgodzić.

Gość rutitur
on mi podziekował, ze zgodzilam sie z nim pójść.. moglabym napisać mu na gg co o tym mysle, ale nie wiem naprawde cz jest sens. Tez nie lubie takiego zachowania...

"Nie wiem co się z tymi ludźmi dzieje... " Jak to co nauczyli się że im się należy i że trzeba brać a dawać nie koniecznie. Są przecież tu na kafeterii kwiatki w stylu "moja koleżanka z pracy odezwała się po 4 latach i chce abym podżyrowała kredyt, pożyczyła pieniądze " :D

Gość Pristine
No dokadnie pogadaj z nim zachowaj się jak dorosła osoba przeciez to normalne że czlowiek do czlowieka czuje miete, to nie jest temat tabu, on zapewne orientuje się ze cos do niego czujesz, wiec tym bardziej nie bedzie to dla niego zaskoczeniem, ja tak ostatnio zrobilem ze swoja i wiem wszystko co chcailem wiedziec.

Gość rutitur
słuchaj, gdybym mu się nie podobała nie poszedłby ze mną na to wesele. A ze gość wie, ze dobrze sie prezentuje, zaprosił mnie.

Gość joasia28waw
ok skoro podziekowal Tobie za towarzystwo na weselu to sprawa zamknieta. Moglby sie czasami odezwac - zmonitorowac co u Ciebie - ale nie musi. Ten typ tak ma - nie staran sie On o kobiety. Wg mnie niepotrzebnie skupiasz myslenie na nim. Zaproszenia na wesele - nie traktuj jako wyroznienia pod adresem Twojej osoby. pzdr. :)

Gość rutitur
w sumie masz rację. Nie bede o nim myslec, a dzis sama ide sie gdzies zabawic :)

Gość a ile on ma lat

"Zaproszenia na wesele - nie traktuj jako wyroznienia pod adresem Twojej osoby." Zgadzam się.

Gość autorko to raczej BABY
takie są i się bawią w głupie podchody, głuche telefony i udają na gg, że czegoś im potrzeba, żeby się odezwać do nich:D dzieci.

Gość a ty chyba sobie za duzo
wyobrazasz, skoro cie zaprosil na wesele. sama sobie szukasz podtekstow i sie nakrecasz i sie podniecasz na forum. typowe.... masz jakis problem ze soba?:O