Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pristine

Facet w plaszczu

Polecane posty

Gość Pristine

Czesc, przymierzam się do zakupu plaszczu, chce zmienić swój styl na bardziej elegancki, mam dosc chodenia w standardowych rzeczach, myślałem o dłuższym płaszczu gdyż mam jakieś 185 cm, ciemny blondyn, dodam że mam 21 lat, czy nie za bardzo będę przesadzał z tym płaszczem ? Z drugiej strony nie chce chociać codziennie w spodnaich na kant i lakierkach, co możecie doradzić do plaszczu jakieś dzinsy ? buty ? Jak na to patrza laski ?

Gość ferfluchte polnische schweine
jasne. ja chodzę w placzczu. Praktycznie każde jeansy do tego pasują (no może z wyjątkiem bardzo jasnych, ale to zalezy od koloru samego płaszcza). Sweter pod, jakieś skórzane buty (teraz na topie są takie na rzepy) i ciekawy wyrózniający się pasek (oczywiście pod kolor butów).

ps. sporo ciekawych modeli znajdziesz w sklepach C&A

Gość Pristine
ah sorki zly dzial napisze post w odpowiednim dziale, jestem nowy i dopiero zakumalem ;p

Gość Pristine
no wlasnie widze, ze tam jakas znikoma aktywnosc, wiedz moze pozostane w dziale bardziej kobiecym czytaj tu xD

Gość Pristine
miało być więc a nie wiedz :P ale nvm jeszcze jedno macie jakeis ciekawe fryzury pod plaszcz znudzilo mi sie noszenie wlosów scietych na 9 czy tez irokeza chcialem cos bardziej modnego, po za tym nie wiem czy moj fryzjer podola :P

sorki, ale dziwnie bedziesz wygladał w eleganckim ubraniu i czyms takim na glowie jak "irokez"

Gość tytuł topiku
wskazuje na ekshibicjoniste ;)

Gość Pristine
No wlasnie dlatego chce to zmienic i szukam czegos innego, pisalem ze do tej pory mialem irokeza, ewentualnie wlosy ulozone jakby je wiatr potargal.

Gość Pristine
nie no taka fryzura mi nie odpowiada xD !