Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała pietruka

Nudzimy sie w związku

Polecane posty

Gość mała pietruka

Moj problem moze sie wydac troche wydumany i ostro naciagniety ale meczy mnie to od pewnego czasu ( i mojego mezczyzne chyba tez ). Otoz jestesmy juz ze soba przeszlo 4 lata, kochamy sie, chcemy ze soba byc. Ale od pewnego czasu strasznie sie ze soba nudzimy, nie potrafimy normalnie porozmawiac, nasze rozmowy przez telefon są " o niczym ", zazwyczaj koncza sie na tym " i co u ciebie ? - nic ", zatracilismy nic porozumienia. Bardzo mi na nim zalezy, z tego co wiem, jemu rowniez, ale nie wiemy co zrobic zeby jakos urozmaicic nasze zycie. Oboje razem studiujemy w dodatku w jednej grupie, moze to przez to ta nuda. Ciagle sie widujemy, ale nic konkretnego nie robimy. Mieszkamy z rodzicami, jestesmy na ich utrzymaniu, nie pracujemy, wiec nie mozemy sobie pozwolic na "Bog wie co ". Moze brakuje nam wyobrazni, prosze, doradzcie co moglibysmy zrobic zeby ozywic ten zwiazek, bo jak na razie czujemy sie oboje jak malzenstwo z 20letnim stazem.

a twoj facet nie pomyslal zeby zabrac cie w jakies miejsce np do wesolego miasteczka(oczywiscie nie w zime) albo gdzie kolwiek w inne miejsce, do kina. razem zastanowcie sie nad filmem ktory wam obojgu sie spodoba. Cos trzeba kombinowac...

Gość mała pietruka
Czasami chodzimy do kina ale na tym nasze pomysly sie koncza...nawet nie mamy o czym rozmawiac przez telefon, martwi mnie to, bo czuje, ze zupełnie sie mijamy, nie chce go stracic, ale to wszystko jakos wygasa przez tą rutyne i nude.

Gość upupupuupupupupupupupupupupupu
upupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupup