Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dobita...

Poranne wydalanie

Polecane posty

Gość Dobita...

Witam wszystkich, Otóż mam problem z toaletą... Mam (prawie) 16 lat i chodzę do szkoły. I tu zaczyna się problem. Jeśli nie załatwię 'tych' dłuższych spraw w toalecie, to męczy mnie to na lekcjach i dochodzą jeszcze gazy. Do tej pory rozwiązywałam to chodzeniem do szkolnej toalety mniej więcej po dzwonku, bo o tej porze mnie to bierze. I moje pytanie jest takie... Ja mogę nauczyć organizm do wcześniejszego wydalania??

Gość dr Maryna Kogel-Stoltz
Zażywaj węgiel i jedz więcej czekolady lub pij kakao (pomoże na libido).

Gość mozesz ale
zmien godzine wsawania np. nie o 7 rano a o 6 przez pierwaszych kilka dni bedzie ciezko ale zmnien czas podudki i zobaczysz beda efekty

Gość dr Maryna Kogel-Stoltz
Jak i stolce będą regularne!

Gość nie słuchaj osoby wyżej
bo od wegla, czekolady i kakao są zaparcia. A żeby przyzwyczaic organizm powinno się siadać na ubikację o tej samej porze rano o której chcesz i próbować się załatwić. Na poczatku może nie wychodzić, ale po jakimś czasie organizm powinien sie przestawic

Gość hggjhgjhk
a ja mam problem ze na lekcjach burczy mi w brzuchu choc nie jestem glodna bo jem rano sniadanie co mam zrboci zeby tak sie nie dzialo???

Gość Dobita...
No to powiem, że czekolady nie jem, bo mnie po niej czyści (nie wiem dlaczego, ale mam to od roku...). Dlatego właśnie kakao też za bardzo nie ruszam. A gotowana woda jest strasznie nie dobra.

Gość Dobita...
Do hggjhgjhk Mi też burczy w brzuchu, ale to jest bardziej normalny dźwięk, niż od wstrzymywania gazów. Dodam jeszcze, że ja nie jem śniadań. A pierwszy posiłek mam po szkole.

Gość hggjhgjhk
do dobita a jak jest cisza w klasie i slychca twoje burczenie to co robisz?

Gość Dobita...
Eee... Zmieniam położenie na krześle, albo szuram butami po podłodze. Albo podśmiewuję się z koleżanko z ławki, ale to rzadko.

Gość hggjhgjhk

Gość hggjhgjhk
to jest bez sensu bo jem sniadanie ok 6.30-7 a burczy mi juz kolo 10-11 zuje gumy ale to nie pomaga musze cos jesc mimo ze nie jestem glodna albo musze znosic to burczenie

Gość Dobita...
Zawsze możesz przecież wcinać coś w szkole. A słyszałam, że po gumie jeszcze bardziej ssie... ale tylko słyszałam.

Gość Dobita...
A wracając do tematu... Ponawiam pytanie.