Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czyzby ktos więcej

Tylko przyjaciel czy....?

Polecane posty

Gość czyzby ktos więcej

Powiedziałam przyjacielowi, ze poznałam kogoś i przestał się do nie odzywać. Czemu? 1. nie chce mi wchodzi w paradę 2. ma coś do mnie, ale nie przyznał się 3.inne sama nie wiem co myśleć, dopóki mu nie powiedziałam mieliśmy super kontakt

sama nie wiem co myśleć nie kazdy powinien oddawac sie tej trudnej czynnosci, wyraznie jestes jedna z tych osob

Gość zawsze kłamca
eh, zawsze szczery... Gnoić chcesz dziewczę młode a sam zaliczasz wszystkie wątki o "przyjaźniach". Aliści czysty altruizm przyczyną twojej obecności na nich? Jeśli twój nick to nie ściema to napisz coś o twojej przyjaźni.

Gość zawsze kłamca
A jeśli chodzi o pytanie zasadnicze, to odpowiedź 2 jest prawidłowa. Och Ela, straciłaś przyjaciela...!!!

Bo jest zazdrosny i już nie będzie tak jak dawniej. Dotąd miał "szansę" a teraz...

a moze cos do Ciebie poczul ? zrozumial ze szans nie ma i wpadl w tzw " Dołka " ? :( porozmawiaj z tym przyjacielem na powaznie popros o szczera odpowiedz dlaczego tak sie zachowal ... jesli zacznie cos krecic przydus go . ale musicie przede wszystkim powiedziec o wszystkim sobie ... :) powodzenia :*