Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobra_wiadomość

To miał być tylko romans

Polecane posty

Gość dobra_wiadomość

A zakochałem się po uszy w kochance. I co teraz?

Gość mój tego nawet
No jak to co? Rzuć żonę, zostaw dzieci na poniewierkę, żeby kiedyś lał je jakiś "nowy tatuś", a Ty uwij nowe gniazdko z kochanką i bądź szczęśliwy. Przecież tacy właśnie jesteście. :O

idz sie wykap w zimnej,lodowatej wodzie,moze glupota minie

Gość dobra_wiadomość
Miłość nie wybiera. Sama przychodzi, a że trafiło na mnie... No cóż.

Gość bywa i tak........
znam to z autopsji... kochanek zakochał sie we mnie a przecież były jasne zasady... musieliśmy się rozstać, bo ja nie miałam zamiaru być z nim

to to jak wiesz co zrobisz to po co sie glupio pytasz?

Gość
co teraz ?? teraz będzie z gorki a potem będziesz załował .. jak zawsze :D

Gość Bella Cullen
hmmm...z miłością jest tak jak z miłością do muzyki...ta a nie inna:)

Gość dobra_wiadomość
Kocham ją. Nigdy tak nie kochałem mocno. Tyle radości wniosła do mojego życia. Pokazała mi inny wymiar życia. Przy niej pierwszy raz zatęskniłem.

Gość mój tego nawet
Ależ oczywiści. Masz rację. A co Ty winien, że Ci się nowej kobiety zachciało? Przecież musisz te zachciankę spełnić, bo bez tego nie byłbyś tak do końca szczęśliwy. A żona i dzieci? No cóż. Widocznie nie dają Ci szczęścia, więc się nie liczą. :O Liczy się tylko Twoje zadowolenie. W sumie to przecież zarówno żona jak i dzieciaki po iluś tam wizytach u psychologa też kiedyś odzyskają równowagę psychiczną, która zaburzysz porzucając ich. I wszystko będzie dobrze. :)

Gość śnieg nas zasypie
od dawna się spotykacie?

Gość dobra_wiadomość
Żona i dzieci nic nie wiedzą. Znają ją, ale nie mają pojęcia, że coś nas może łączyć. I tak już dwa lata. A ja codziennie o niej myślę, celebrują każdą chwilę spędzoną z nią. Nie jest tymczasowym kaprysem, chociaż taki był pierwotny zamiar. Los zrobił mi psikusa i teraz cierpię.

współczuję tego typu facetom ograniczenia mózgownicy do tego stopnia. Po co się chłopie żeniłeś skoro taki piasek masz zamiast mózgu? myślałeś, że zawsze będą fajerwerki i zero problemów. Nie zgadnę, kochanka pewnie z 10 lat młodsza:) to żony nigdy nie kochałeś, nie tęskniłeś? proponuję kastrację- to jedyne dobre wyjście. Popędu nie będzie i rodzina cała:) 'przy niej pierwszy raz zatęskniłem'....ciekawe za czym:)

Gość
TOBIE PSIKUSA ???? hehehe albo to prowo albo jetes idiotą do potegi ( obstawiam drugą opcje ) psikusa to ... Twoej zonie "KTOŚ" zrobił hehehe ale kim ja jestem, aby oceniać sama nie lepsze cje mam na sumieniu :D tyle ze ja nie jestem hipokrytką ...

Gość dobra_wiadomość
Jest niewiele młodsza od żony. Jest rozwódką, ma trójkę dzieci.

Gość Bella Cullen
Tyle radości wniosła do mojego życia. Pokazała mi inny wymiar życia. Przy niej pierwszy raz zatęskniłem. - te wersy są ciekawe:)

Gość śnieg nas zasypie
ile masz lat?

Gość Bella Cullen
jaki wymiar?:)? za czym zatęskniłeś;)?|

Gość dobra_wiadomość
Możecie mnie wyzywać, przywoływać do porządku, ale to nie zmienia faktu, że codziennie zasypiam myśląc o niej.

Gość
a co nas kurwa obchodzi o kim myslisz zasypiajc ??? hehe i komu zalezy aby to zmieniać ??? To swoje zycie spieprzysz a nie moje np. heh ty powinienes byc wdzięczny za poswięcony Ci mój np. bardzo cenny czas a nie z takimi tekstami ! :D heh

Gość missmee
Ja nie mam zamiaru Cie wyzywac. Naleze do tych,ktore kochaja kochac i byc zakochane. Nie ma sensu byc z kims,a kochac kogos innego. Jesli kochasz,i ona kocha,szkoda zycia na cos innego,na bycie nieszczesliwym.

Rozwiedź się z żoną, zostańz kochanką. Zasypiajcie razem.

bardzo Ci współczujemy w takim razie złej żony o której nie myślisz zasypiając i jeszcze pewnie gorszych dzieci. Ojoj, faktycznie- idź za szczęściem, zwiąż się z kochanką, a innych olej, co tam inni, niech się sami martwią o siebie, przecież Ty nie musisz być za nikogo odpowiedzialny prawda? a jak znudzi Ci się nowa dziewczyna, to może znowu w kimś się zakochasz co i znowu będzie cudnie?:)

Gość
nie lubię mężczyzn słabych bez honoru gdności i charakteru ! bo jesli ma się zone to trudno ... kogo w tej sytuacji obchodzi szczęscie autora ?? może jego dzieci ?? które zapłaca za to najwyzszą cene ... tylko dlatego ze tatuś byl dupkiem i nie umiał trzymać ptaka w spodniach dla dobra rodziny, nie miał zasad moralnch ?? załozył rodzine choc nie wie co to znaczy ??? nie no gdzie tam heheh

Gość kolejna telenowela ahhahaha