Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobra_wiadomość

To miał być tylko romans

Polecane posty

Gość nigdy sie nie nauczycie dzieci
ciagle wam tylko w glowach przyjaciele:D:D:D:D baby sa takie same, a nawet jeszcze gorsze, bo ukrywaja swoich przyjacil w komorkach i na gg:D

jak dla mnie to prowo. Okej, są tacy faceci, ale nie sądzę, że analizowaliby swój związek z kochanką na kobiecym forum używając sformułowań o "celebrowaniu wspólnych chwil". No nie wierzę i chooj :D

Gość
masz racje heha le w sumie mało to tutaj kretynów ??? wogóle kretynów nie mamy raczej deficytu :D heh

Gość
Współczuję Ci...

Gość
Dlaczego prowo przecież to jest możliwe,wiele jest takich przypadków

Gość
hehe dziękuje za feministyczne sugestie ale "kretynów" miało odniesienie do ogółu :D

marne prowokejszyn :P przynajmniej mnie nie ubaiło :P idź w pokoju :P ja tez idę :P:P :P :P :P

Gość
tłumaczenie vs wyjasnienie - nierozumiejącemu - oczywistych kwestii ... to znacząca róznica :D

ta romantyk. I pewnie po romantycznym ślubie z małżonką teraz romantycznie nawiązał romans, romantycznie się zakochał i romantycznie wali żonę w rogi. Romantyk jak talala.

oczywistych kwestii takich jak rodzaj zenski i meski poszczegolnych rzeczowników? to wspolczuje, ze ich nie rozrozniasz :-)

Gość dzwoneczek_30
Oj , narobilo sie. Ale czemu wy go az tak potępiacie???Nie znacie go ani jego zony, wiec nie osadzajcie tak pochopnie. Załoze sie ze 90% z was w takiej sytuacji by wymiękło. Sytuacja nie jest prosta i tak naprawde zadne wyjscie nie bedzie dobre. Bo czy pozostanie przy osobie ktorej sie nie kocha to tez nie okrucienstwo wobec niej ? Czy dzieci nie zauwaza ze zwiazek rodzicow jest płytki ? Nie wiem, czy dobrze jest tak zyc obok siebie a nie razem. Moze i zonie trzeba dac szanse znalezienia prawdziwej milosci ? Wspolczuje dylematu...

"Moze i zonie trzeba dac szanse znalezienia prawdziwej milosci " Ależ oczywiście :D Oczywiście biorąc pod uwagę, że ta dzieciata rozwódka to prawdziwa miłość tego zdrajczucha :D

Gość
skarbie rozrózniam ... jaknajbardziej:D jednak zwyklam dostosowywac poziom wypowiedzi do predyspozycji intelektualnych odbiorców ... ulatwiłam Ci choć minimalnie zrozumienie przekazu mej wypowiedzi ?? :D

Co mu przyjdziz tego, że go zszargacie? On kocha. Mysli przed zaśnieciem. Budzi się myśląc o niej. Tyle Waszego, ze sobie popiszecie.

Gość sasanka fioletowa
autorze, jeżeli kochasz tę kobietę, a ona kocha ciebie to bądźcie razem.ale nie nazywaj jej kochanką,,bo to beznadziejne określenie dla kogoś kogo obdarzyłeś miłością

Gość
wiedzialam ze nie skumasz ... :D

Gość
fioletowa pomarańczo ... zmien proszę proszki :D

Gość Bella Cullen
ssasanka ma racje:)

autorze, jeżeli kochasz tę kobietę, a ona kocha ciebie to bądźcie razem.ale nie nazywaj jej kochanką,,bo to beznadziejne określenie dla kogoś kogo obdarzyłeś miłością Weź bo zejdę :D Kto się choojem urodził, kanarkiem nie zdechnie. Sorry, ona chociaż jest rozwódką a on? Robi żonę w bambuko (notabene z kobietą, którą małżonka i dzieci znają) więc jak ją nazwać? Oczywiście że kochanką :O To że on ją "obdarzył miłością" nie zmienia faktu, że jest ona jego kochanką :O

Gość mój tego nawet
Od dzisiaj już nigdy nie zaproszę do nas rozwiedzionej koleżanki. Niech się sobie żali, że jest taka samotna. Wolę, żeby moja córka miała tatusia, a nie jej synkowie. Nie będę ryzykować. :O

"Od dzisiaj już nigdy nie zaproszę do nas rozwiedzionej koleżanki. Niech się sobie żali, że jest taka samotna. Wolę, żeby moja córka miała tatusia, a nie jej synkowie. Nie będę ryzykować" No wiesz, wszystkim trzeba dać szansę na znalezienie prawdziwej miłości :D nieważne, że zajętej :D