Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mambooo

narzeczony murzyn-to coś złego?

Polecane posty

Gość mambooo

mam narzeczonego murzyna mamy zamiar sie pobrac , mieszkamy razem w W.Brytanii bo w zasadzie tu mamy święty spokój. bo wiele jest takich par natomiast moja rodzina niby to akceptuje ale wiem ze jest im przykro i chcą dla mnie "białego" mężczyzny.. ja mam juz 32 lata i chce miec dziecko kocham mojego narzeczonego on mnie ale tyle sie nasłuchalam ze murzyn to robi dziecko i zostawia ale przeciez nie zawsze tak jest..

masz racje nie zawsze tak jest Więc zrob tak zrob mu dziecko i go zostaw :)

MESSIAH -ma racje dzieci ''muladki'' są śliczne,wiec niech Ci takie zrobi potem go rzuć

Gość ciebie rozumiem bo ma chuja
jak maczugę i dogodzi ci że piardniesz, ale miej litość dla dzieci, na ciebie kundel w szkole nie będą wołać......

Gość mambooo
wy sie nabijacie a mi serce pęka ...bo dłuzej tak nie moge jestem rozdarta między domem i rodzicami a moich facetem. dlaczego kolor skory jest tak ważny. przeciez tak samo tacy ludzie kochają , mają uczucia , znajomych , itd..

Gość no nie moggggggggggggggggge
Nie przejmuj się. Moja znajoma też mieszka w wielkij brytanii ze swoim czarnoskórym facetem. Są razem 3 lata i się kochają. Tylko to się liczy.

absolutnie nic zlego.Jesli jest dobrym czlowiekiem to dlaczego mialbys rezygnowac.Mam sasiadow , pochodzacych z Kenni.On jest bardzo dobrym mezem i wspanialym ojcem.Jako sasiedzi sa wspaniali.Nie rezygnuj.

Gość ciebie rozumiem bo ma chuja
mają też czarne kobiety, więc nie marudź yebliwa babo....

Gość bele de jour
etam pierdolenie. Polacy maja taka chora mentalnosc, ze jak laska nie ma bialego faceta to wielkie halo. Moj maz jest Hindusem i mam gdzies to co inni sadza. Wazne to czy mi jest dobrze a nie to co mysli jakis kretyn. Nie patrz na to co ludzie powiedza tylko na to co czujesz. Sami takas niby swietna a nie wiesz ze sie pisze mulatki? zenua:o

Gość trytobee
a skad pochodzi Twoj narzeczony i jakie jest jego wyznanie? jakie jest Twoje? jestes katoliczka? nie ma nic przeciwko zwiazkom mieszanym, ale czasami sa za duze roznice kulturowe. malo tego rasistka nie jestem, ale murzynow nie lubie wlasnie dlatego, ze mieszkalam w UK i poznalam tych ludzi blizej.

błądzić to rzecz ludzka ale przepraszam za ten niewybaczalny błąd;) *mulatki

Gość samcianie samcia
ja bym sie troche obawiala jesli jest muzulmaninem.

Też bym chciała mieć takiego ślicznego murzynka. Oni podobno mają długie włócznie i są nienasyceni na białe mięsko.

Dla mieszkańców polskiej prowincji to niestety w dalszym ciągu coś złego ... www.skapiec.pl/gadzety.html#from41355

Gość hr Rosporek-Walicipski
Makumba, Makumba ...Afryka - Polska.... tylko musisz dobrze biegać autorko, bo skinhedzi są bardzo niemili.....

Nie dziwię się trochę Twoim rodzicom, ale nie dlatego, że on jest czarny, tylko dlatego, że obcokrajowcy w Anglii w większości mają coś z głowami. Naprawdę trzeba być bardzo ostrożnym bo ta osoba która wydaje Ci się w porządku okazuje się często zupełnie inna. I szczerze to dziwie się Polkom które wyjeżdżają do Anglii i wiążą się z Arabami, Kurdami, Turkami itp. A później płaczą, że są bite itp..

Gość trytobee
samcianie samcia- czego? uwierz mi troche inaczej to wyglada niz jest to przedstawiane

" mam narzeczonego murzyna " BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH QRVA LEŻĘ I KWICZĘ HAHAHAHAHAHAH jak to qrva zajebiście brzmi :D:D:D

Gość trytobee
patrze pocieszenia to na polskim forum szukac nie mozna. zero tolerancji

boy from east, najpierw sie zapoznaj z ich stylem bycia, a potem bądź taki pro kolorowo związkowy. na polu profesjonalnym nic do nich nie mam, ale prywatnie nie uważam, ze taka odmienność jest korzystna

Gość samcianie samcia
Inaczej wyglada czyli jak?

ja tam do czarnuchów nic nie mam wręcz przeciwnie - uważam, że każdy biały powinien mieć jednego :)

nie zero tolerancji tylko pytanie jest debilne skoro jej dobrze z nim to po co szuka problemów? Nie jesteśmy jasnowidzami wiec nie wiemy czy ją rzuci,jeśli facet jest fajny to jej rodzina prędzej czy później zaakceptuje tyle na ten temat

Gość
a niby dlaczego coś zlego ?? byłam z dwoma afroamerykanami bardzo podobaja mi się czarni :D

Gość trytobee
czyli facet ma zasrany obowiazek od dnia slubu kupic Ci wszystko, wszystko co tylko chcesz. mam znajoma ciapate i ona zazyczyla sobie na slub pasek ze zlota. i taki dostala. inna chodzila do skzoly w sandalkach bo ja maz codziennie podwozil pod sama szkole, a moj znajomy z turcji wydal na swoje wesele 50tys euro a jego zona ani grosza(ona jest polka)

autorko, nie zwracaj uwagi na te obelgi.Sama najlepiej wiesz jakim mezczyna jest twoj narzeczony.Jego dokladnie obserwuj.A zwiazek z Polakiem tak samo moze sie nie udac.Gdyby bylo inaczej nie mialabys tylu postow od zrozpaczonych kobiet.

ale ze mnie sucz--pytałąś sie znajomych czy możesz z nimi być?;)

Gość
tzn byłam w sensie ze dwóch moich byłych bo juz wiem jakie teksty poleca heh