Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mambooo

narzeczony murzyn-to coś złego?

Polecane posty

Gość hr Rosporek-Walicipski
a dopiero doczytałem .....32 lata czyli desperatka maksymalna, nie ważne, biały, czarny, muzułman, czy Ali Baba.... aby miał rozporek i kutasa buhahahahahahah......

Gość zbadaj się na hiv
szczególnie jak to świeży imigranci/studenci a afryki a nie potomkowie dawnych niewolników z usa którzy jednak wychowywali się w cywilizowanych warunkach

Gość
przestancie to provo kto normalny sie pyta o cos takiego ?? w naszym kraju zawsze jakis dres sie trafi co rzuci tekst na ulicy ale to raz na pol roku heh nikogo juz sie nie dyskryminuje !!!

tak, kobieta po 30-tce to desperatka --następna prawda prawdziwa

Gość a twój ostatni facet droga
sami? Co nam o nim powiesz :classic_cool:

w wieku 32 lat samice są już tak zdesperowane, że dadzą dupy każdemu samcowi, byle nie być samej :D

Gość
kamecha jedyną Kurwąna tym forum jestes Ty ... w dodatku męską więc zachowaj swe złote mysli dla swych wyimaginowanych ziomali i rozmowy do poduszki :D :P

Gość no czemu
??

sucz, kurwo emigrancka, stary już się ciebie wyparł czy może tylko się do ciebie nie przyznaje? :D "wiecie czemu muziny mają białe dłonie? " bo praca uszlachetnia? :classic_cool:

BO TO JEST POLSKA WLASNIE. PRZYKRE TO JEST ALE W POLSCE MUSISZ ROBIC TO CO CI INNI KARZA. WAZNE JEST CO POWIE SASIADKA, ANIE TO CZY TY JESTES SZCZESLIWA :( ZA TO NIE CIERPIE POLAKOW. ZYCZE CI ZEBYS WYTRWALA W TYM ZWIAZKU I ZEBYSCIE BYLI SZCZESLIWI :)

Gość
kamecha zal mi ciebie stary głupi zakompleksiony i przesiaduje na forum dla kobiet 24/h czy ty nie mozesz sobie choćby za dziwke zapłacić ??? rozładowałbys frustracje bo na recznym jechac ile mozna ??? heh daj namiary ja Ci dziwke ufunduję na walentynki znaj mą dobroć :D

Gość wchodzi baba do poznańskiego
tramwaja i widzi ...muzyna stoi..... pokazuje palcem i mówi ...ło małpa!!!! a muzyna, po polsku: jak ci babo przypierdole!!!! a baba na .... o kurva godojąca małpa.....

dziwka afrykańców obchodzi walentynki mmmhahahahahah :D ale jesteś cooool, taka amerykańska mmamahaha święto dziękczynienia i halloween też masz w kalendarzu? :D

Gość a mi sie czarni nie
podobaja bo maja podobno wielkie fiuty i po za tym smierdzi od nich:-O

Gość
halloween ci sprzyja co ?? heh mozesz bez obaw wyjsc na ulice :D bez torby na głowie a teraz jak juz ci ulzyło wracaj do karmienia świń :D

Gość kobieto. opamiętak się
czywidziałaś żeby pies współżył z kotem? albo żaba z biedronką? Nie da się - to są inne gatunki. Tak samo człowiek biały i czarny - INNE GATUNKI. TEGO SIĘ NIE MIESZA. Aż tak jesteś zdesperowana?

Gość samcianie samcia
Moze chodzila w sandalkach bo maz nie dal jej kasy na cieple butki?

Gość wchodzi baba do poznańskiego
ale sucz ze mnie, gdzieś ty znalazła taką muchę co ci na wardze nasrała kryształem Swarowskiego

" po za tym smierdzi od nich" czarni już tak są skonstruowani, że pocą się intensywniej niż biali a co za tym idzie wydzielają więcej odoru to rasa lubująca się w brudzie (stąd kolor skóry), ubóstwie i mordowaniu siebie nawzajem takie szkodniki ludzkości :)

Gość dr Alina Putz-Schlutz
Kobiety koło trzydziestki pięknie się już r00chają i to wiek najlepszy do rozpłodu jak i podbojów seksualnych!

Gość
sa tak skonstuowani hahahahah kamecha takiego głąba jak Ty to ze świecą szukac hehehhe to jest kwestia genetyki i fizjologi a nie konstrukcji :D Skonstruowany to jestes Ty ... jak cep !!! prosty ...

Gość Mam chlopaka
hindusa i chlopcy z polski mogliby sie nauczyc czegos od nich. Sa bardzo czuli, pomagaja w domu, mozna zawsze na nich liczyc i spelniaja wszystkie twoje zachcianki. Aha i do tego sa przystojni :D

Gość hr Rosporek-Walicipski
jeszcze chwila a sucz będzie szczytowała......

Gość Mam chlopaka
Tez sie obawiam co powiedza inni w Polsce ni rozumiem dlaczego polacy sa takim rasistami !!!

Kurwa bambusów czepia się słówek, chyba puściły jej nerwy, ohh :classic_cool: zauważyliście, że jedyne białe kobiety, jakie zadają się z czarnuchami, ciapatymi i innymi brudasami (np. hindusami) to Polki? nie wiem czy to kwestia genów kurwy, które to polki wypijają z mlekiem matki albo po prostu kwestia tego, że białe kobiety innych nacji się szanują... hmmm nie wiem :)

ma chlopaka-rasizm to jedno, popatrz na kulture wypowiedzi.Szok jak dla mnie to za male okreslenie.I Ci panowie maja byc partnerami na dobre i zle.Jessuuu,dramat.

Gość
jestes tak glupi aby nie dostrzec ze swą poprzednia wypwiedzią nazwałes wlasną matke czy siostre jesli masz polska kurwą hehehehe nie no jests wybitny hehehe no bo jesli wszystkie to wszytki nie ??? heheh