Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mambooo

narzeczony murzyn-to coś złego?

Polecane posty

Gość
kolezanko na marginesie ... gdybym miał take lico tez zapewne kompleksy nie pozalałyby na obiektywizm wypowiedzi heheh

Gość konsorcja
buahahahahahhaha nic dodać, nic ująć :) prostaczki też mają prawo do życia buziaczki Masz "słitaśną focię" czy jak to tam sobie wy ludki piszecie paa

zapomniałem jak modne obecnie jest wyśmiewanie religii chrześcijańskiej. obecnie na topie jest bycie ateistą i liberałem. pasuje to do tej szarej myszki, suczy. to niedoceniona i nieakceptowana za młodu osóbka, która w swym stylu bycia widzi szansę na bycie dostrzeżoną przez innych "cool ludzi". najłatwiejszą ku temu drogą jest podpisanie się "ateistka", wygłaszanie, że dała dupy dwóm bambusom i wystawienie swojej tapeciarskiej foty na forum. Każdy człowiek, który myśli inaczej to prostak, kto nie jest ateistą jest zacofańcem, a kto nie pieje z podniecenia na widok jej foty to już w ogóle margines... brak akceptacji społecznej powoduje czasami dziwne rzeczy :)

Gość hekhekeh
pani sucz vel iza to po prostu głupia, acz z aspiracjami baba Takie typy najgorsze, możliwości mierne, ambicje wysoookie I takie małe zera prą do przodu, kosztem innych Zakładam, że jakby ktoś wg pani izy "mądry" powiedział jej, że teraz trendy jest mieć czapeczkę z gówna to następnego dnia pani iza już nosiłaby czapeczkę z krowiego kału :D

Gość NIE - to raczej coś dużego

Gość hr Rosporek-Walicipski
mój pies ma na Murzyn, nie życzę sobie białej baby za narzeczoną....i może jeszcze mi się do rodziny wepcha, paszła won......

Gość frufrutka
Kamecha a ja bede modlic sie by takiego faceta nigdy na swojej drodze nie spotkac.Jestes dla mnie usposobieniem najgorszego zla jakie moze kobiete spotkac.Nie wysilaj sie mi odpisywac.Daruj sobie.

Gość hr Rosporek-Walicipski
jak będziesz się modlisz i usłyszysz piardnięcie, to znaczy że Bóg zdjął spodnie i zaraz cię osra gównem dajmy na to rzadkim

Gość zuzia271983
Wczoraj znalazłam na kafe: http://www.fdesouche.com/117533-tas-pas-un-06 Żyję w Polsce 27 lat i takiego czegoś nie widziałam.Ale jak pokazałam to mojej siostrze to ją to nie zdziwiło,pewnie dlatego że od 6 lat żyje w Anglii.Sama opowiada jak zachowują się murzyni i jak jej koleżanka z pracy regularnie przychodziła pobita przez swojego czarnoskórego męża.Teraz już uciekła z dzieckiem doi Polski,wiem że też jej mąż zmuszał ją do zaspokajanie potrzeb seksualnych swoich kolegów.Ale większość polek jest niestety głupia.Nawet nie wiecie ile Polek cierpi na świecie przez obcokrajowców.Całe szczęście że mam inny gust w facetach i czarny jest dla mnie odrażający.Ale są kobiety którym przykry zapach nie przeszkadza,ja niestety nie umiałam bym się z kimś kochać kto śmierdzi i jest ohydny.Wiem coś o tym bo byłam w Anglii i wiem jak oni są chamscy,mimo że na początku są mili.Ale jak się przejedziecie to później już będzie za późno na naprawę błędu.