Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piersi kobiety w wieku

piersi kobiety w wieku

Polecane posty

Mam pytanie, chodzi mi o normalne odpowiedzi, nie o głupoty. Sama mam niewielkie piersi i interesuje albo właściwie ciekawi jak wyglądają piersi, ale takie duże, no przynajmniej duże D ale naturalne u kobiety powiedzmy 25 letniej, czy są jeszcze jędrne i ładne czy raczej już nie ma na to szans? Kiedy duże piersi zaczynają "opadać"?

Gość MarcineQ
PO SKEKSIE :p NIE NO POWAZNIE TO NIE WIEM , I TAK PEWNIE MASZ ZA MAŁE ŻEBY CI MIAŁO COKOLWIEK OPADAĆ ;d

Tak ja tak ale pytam o kobiety, które mają duże piersi, takie powiedzmy D (dla mnie to już duże :) )

Chciałabym szczerych wypowiedzi, jesteśmy anonimowi więc chyba nie ma problemu.

Gość no dobra to ja powiem o moich
mam 28 lat i duze piersi - miseczka 80HH. staram sie regularnie stosowac jakis krem ujedrniajacy, ale konczy sie na 3-4 razach w tygodniu, bo mi sie nie chce :P piersi nie stoja na bacznosc, bo musialyby byc wysuniete na jakies pol metra :D opadaja, olowek sie utrzyma pod nimi, ale wygladaja nadal ok. patrzac z boku lub przodu, sutki caly czas zerkaja w gore, tzn. nie zwisaja smetnie ;) ale problemem sa ubrania na guziki, bo malo kiedy dopinam sie bez problemu :/

Gość poliuszka
Mam 31 lat i cycki 75D. I te cyce mi już wisiały, jak miałam 20 lat. Myslę, ze to dlatego, że bardzo późno zaczęłam nosić biustonosz - nie ja ledwie zaczynały rosnąć, ale jak juz byly "tych" rozmiarów. To zreszta u mnie dość szybko nastąpiło, bo taki rozmiar miałam już w wieku 15-16 lat. Ale nawet jak jeszcze nie wisialy, to odstawały na boki. Miałam koleżanke w klasie, cycki jeszcze wieksze od moich, ale "szły" do przodu, nic na boki sie nie bujalo. Ogólnie to chyba każda kobita ma do swoich cycków jakies "ale", ale tez z czasem do wszystkiego sie idzie przyzwyczaić. Ja te swojej cycki poskromiłam biustonoszem minimizerem, z fiszbinami, dość sztywnym. Teraz wszystko wygląda jak należy. No i do kolan mi nie wiszą, obwisły wtedy, jak miałam jakieś 20 lat, ale teraz nie jest raczej gorzej, a jeżeli, to tylko odrobinkę

Ok, powiem dlaczego pytam. Otóż ostatnio mówiłam chłopakowi, że chcę sobie zrobić operację plastyczną powiększenia piersi. A on mi na to, że on nie chce, żebym robiła. Ja sama bym chciała, od zawsze mi to przeszkadza, że mam takie małe. On miał przede mną dziewczynę, która miała bardzo duże piersi ale się z nią rozszedł (oczywiście nie z powodu biustu). No i on stwierdził, że on nie chce bym robiła operację, ja się pytałam dlaczego, nie chciał mi powiedzieć. Mówiłam dlaczego ja chcę to zrobić i pytałam dlaczego uznaje wyższość mniejszych piersi nad większymi na co mi w końcu odpowiedział "bo takie nie wiszą". Tamta dziewczyna nie rodziła jakoś nie umiem sobie wyobrazić, żeby jej te piersi tak wisiały, w końcu miała 25 lat. Nie wiem o co mu chodzi. Chyba wymyśla.

Gość dr Alina Putz-Schlutz
Sutki są po to by je lizać i podgryzać!

Czyli to chyba zależy od kobiety i może od jej uwarunkowań, od skóry itd.

Gość ja mam 70D-E
i 29 lat. Piersi nie leżą ani trochę, nie stosuję zadnych specjalnych kremów, nawet zwykły balsam do ciała używam sporadycznie. Po 27r.ż., jak przytyło mi się 10kg (!!), piersi rozjechały się trochę na boki i jak leżę, to... rozpłaszczają się. Kiedyś tak nie było, tzn. nawet na leżąco widać było, że są bardzo jędrne. Nie rodziłam dzieci, myslę, że po porodzie trochę oklapną;-(

No właśnie on chyba zmyśla, jakoś trudno mi uwierzyć, żeby jej tak wisiały te piersi.

Gość poliuszka
Moze mu się zwyczajnie bardziej podobają małe. Mnie też sie bardziej podoba, jak kb obitki maja małe cycki. Wygladają wtedy szczuplej, drobniej. Z takimi cycami zawsze wyglada sie jak dojna krowa, wygląda sie zwyczajnie grubiej. Masz np. wymiary na rozmiar 38, a w cycach - 42. Koszulka ci sie na cyckach rozciąga, wygląda sie jak matka karmicielka, a nie jak młoda, zgrabna, wysportowana dziewczyna

Gość niezla suczka
a ja kiedys mialam malutkie piersi miseczka A tak po drugim dziecku (karmilam piersia) troszke mi urosly- do miseczki B ale teraz znowu nosze A ;) Do 30 zawsze chcialam sobie zrobic operacje na powiekszenie, cieszylabym sie nawet z powiekszenia o 1 rozmiar, ale nie zrobilam tego z powodow osobistych ;P Odkad przekroczylam 30 juz mi na tym nie zalezy ;) przekonalam sie, ze to czy bede miala cycki male czy duze, czy beda wisiec czy sterczec to wlasciwie nie ma zanczenia, jesli jest przy tobie partner , ktory Cie kocha (jemu nie bedzie zalezalo na tym , zeby Twoje cycki wygladaly jak dwie pilki obciagniete skora ;P) Operacje chcialam zrobic rowniez ze wzgledu na wyglad na plazy np ;P I to tez mi przeszlo, odpowiedni stanik i wygladaja OK , a skoro mojemu facetowi sie podobaja (oj nawet bardzo ;P) to mi to wystarcza ;D Z operacja moze byc roznie- zbyt duze ryzyko :) Co innego jakbys ich nie miala wcale, albo mialy widoczna roznice w rozmiarach, ale skoro cos masz to moze warto to pokochac takie jakie jest ?

Gość niunka1991
moja starsza znajoma miała taki problem mieseczka dd i kiedys miała bardzo jedrny biust jak miała 26 lat bardzo schudła (bo była przy kości ) i teraz ma dosłownie placki ;/ wiec mozliwe ze tamta dziewczyna dużo schudła i dlatego