Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam takiie dziwne pytanie

Kwestia mycia a zwiazek

Polecane posty

Wiem,ze to dziwny temat,ale tak sie zastanawiam jak to jest.Nie miałam nigdy faceta,dlatego nie wiem.Np w szkole patrzyłam jak po całym spędzonym tam dniu pary sie całują.Z nieumytymi zębami,po kilku posiłkach?Albo w TV pokazują jak ktos przychodzi prosto z pracy i uprawia seks.Albo pocałunki rano,zaraz po przebudzeniu..Czy Wy też tak robicie?

Gość pyskacz jadowity
...i teraz nikogo nie dziwi,że nie miałaś faceta:classic_cool: proponuje zakup szczoteczki elektrycznej i zawsze przed pocałunkiem wsadz mu ją do buźki tylko się nie pomyl z wibratorem:classic_cool:

Gość a ja powiem tak__
Ja przed seksem zwykle ide do łazienki,a rano budze sie pierwsza i też lece umyć ząbki,ale jeśli widze sie z chłopakiem w ciągu dnia i zjemy coś razem a nie mamy możliwości umyć zębów to nie przeszkadza nam to i sie całujemy :)

Gość a ja powiem tak__
no chyba,że to jest spontaniczny seks wtedy do wyjście do łazienki mi nie w głowie

Gość popadacie w praranoje...
... litości. pocałunek po 2 posiłkach bez umycia zębów jest śmiertelny.

nie masz większych problemów? mozesz uzywać gum do żucia a co sesku to zawsze ide sie umyc :P przed i po

Jak pokochasz jakiegoś faceta to nie będziesz patrzeć na to że nie brał prysznica od 10 godzin. Bez przesady. Człowiek jak rano sie umyje to wieczorem jest jeszcze czysty i nie śmierdzi. A jeśli śmierdzi to trzeba iść z tym do lekarza bo może ma infekcje. Co do pocałunków- są gumy do żucia.

Gość 100 procentovo
co w tym dziwnego? nie tylko go akceptuję, szanuję i podziwiam, ale też chcę mieć z nim bliskość i w takich momentach nie myśle o tym, czy mył zęby 5min temu, czy wczoraj ... jest mi to obojętne. czasem jak pił, albo jadł coś słodkiego, to miał w ustach przyjemny słodki smak, który dodatkowo umilał doznania. czasem po obiedzie nie mam czasu wymyć zębów, ale żuję gumę i potem też bez problemów sie całujemy, czasem wspólnie jemy pizze i też sie całujemy, nie przeszkadza nam to w ogóle. a co do seksu - na ogół jeśli mam możliwość podmywam się po każdym skorzystaniu z toalety, więc tutaj nawet po całym dniu bez prysznica jestem gotowa, ale jeśli chodzi o depilację tych okolic robię to głownie przed seksem... co i tak nie przeszkadza nam sie kochac, gdy jestem niewydepilowana. nie brzydzę się nim, bo jest niesamowicie przystojny, męski, kulturalny, ładnie pachnie i dba o siebie. nigdy nie pachniało mu brzydko z ust i nigdy nie zauważyłam, żeby jego zęby były brudne, czy coś ... czasem po zjedzeniu chipsów, albo wypiciu coli mam takie nieprzyjemne uczucie w ustach i wtedy nie stwarzam intymnych sytuacji, ani romantycznego nastroju. myślę, że facet podobnie - jeśli np. po całym dniu uprawiania sportu czuje się nieświeżo, nie idzie od razu do łóżka itd.

Gość elle2233
Człowiek jak rano sie umyje to wieczorem jest jeszcze czysty i nie śmierdzi. Nie smierdzi w normalnym kontakcie, ale jesli facet przylozy nos do pachy, to kwiatkami pachniec nie bedzie. Sa ludzie, ktorzy nawet pierdza przy sobie, sraja, wiec pocalunek po calym dniu zarcia to dla nich pryszcz. Mnie takie cos nie kreci, wiec rano myjemy zeby, po powrocie z pracy tez, czasami od razu kapiel, czasami dopiero wieczorem.

Gość NIE DAM BYLE KOMU
mnie zawsze śmieszą sceny w filmach jak to para budzi się rano oczywiście uczesana , wymalowana , nie spocena, nie ziejąca odorem z ust i zaczyna się namiętnie całować.:P

No ja właśnie pod wpływem takich scen załozyłam ten wątek

Gość kochająca bardzo
no ale przeciez jak sie ludzie kochaja to im nie przeszkadza, ze partner nie pachnie przez 24h jak swiezo po kapieli! poza tym grunt to miec dystans do siebie!! ja sie budze rano i kazdy wlos na glowie wskazuje inna strone swiata, moj men ma co rano odciśnietą poduszke na twarzy. Do tego poranne oddechy obojga pozostawiaja wiele do zyczenia, no ale chcąc byc z kims trzeba zaakceptowac te gorsze/mniej atrakcyjne strony;)

Gość Dorrotta
A ja się zastanawiam jak bobieta może zrobic facetowi loda tak spontanicznie,bez wcześniejszego umycia-przecież on wcześniej oddawał mocz-fuj!!!!!!!!! To samo zresztą w drugą stronę

Gość myślę żeeee
nie bądźcie ograniczone! :D gdyby facet nie czuł się świeży i czysty nie dałby się Wam dotknąć! :) przecież nie chciałby, żebyście pomyślały, że jest brudasem i niechlujem! ;) pewnie wstydziłby się, gdybyście chciały zrobić mu loda, gdy on przed chwilą sikał, czy coś ... z pewnością by nie pozwolił! ;) same też chyba możecie wybadać sytuacje, nie? :D

Gość dbajcie o zęby i dziąsła
używajcie nici dentystycznej i płukanki do ust (poza dobrą pastą, oczywiście), to nie będzie wam capiło z ryja ani rano ani w ciągu dnia :O I do dentysty trzeba chodzić raz na pół roku, kamień z zębów usuwać. Śmierdziele.

Gość terapia sie klania
pocalunki rano z nieswiezym oddechem, nigdy :P ale co do przyjscia z pracy i seksu od razu, to kochana :) nie ma nic bardziej podniecajacego jak , spocony facet, jesli rano sie umyje to nie smierdzi starym potem, tylko takim jednodniowym, siwezym (tak samo po sporcie) uwielbiam jak np w lecie, po calym dniu jest goracy i spocony, mokra koszula lepi mu sie do ciala, to niesamowicie seksowne, uwielbiam wtedy zapach jego potu,

Gość nooo dokładnie
mam pełno koleżanek, które uważają sie za super zadbane bo na łapach tipsy, włosy regularnie farbowane, makijaż co rano...a w paszczy szambo :O

Gość bo nasza narodowa
zbiorowa fobia to słynny "strach przed dentystą". Ponoć 98 % dorosłych polaków ma próchnicę zębów. Tak samo jak ponad 70% dzieci w wieku szkolnym :O

Gość o matuluuu
"uwielbiam jak np w lecie, po calym dniu jest goracy i spocony, mokra koszula lepi mu sie do ciala, to niesamowicie seksowne, uwielbiam wtedy zapach jego potu" - zaraz rzygnę :O Przecież taki zapocony kolo to chyba smakuje jak zawartość solniczki :O Całujesz go w ogóle czy lezysz jak kłoda ? :O

Gość terapia sie klania
caluje i gryze i lize itp po calym dniu, kilku wizytach w toalecie, seks oralny, owszem, odpada ale normalny jak najbardziej

Gość jadmjpg
Zmyc wszystkie feromony i co? Prawdziwym przekleństwem człowieka jest nie zezwierzęcenie tylko wydelikacenie... http://www.umieramy.pl/?NTYxNg==

Gość terapia sie klania
jadmpg- dokladnie :) spocony facet wyzwala we mnie zwierzece instynkty :D i o to chodzi

Gość calaJego
a ja bardzo lubie zapach mojego faceta, uwielbiam wrecz! nie przeszkadza mi, ani po całym dniu ani o poranku! w ogole nigdy mi nie przeszkadza jak pachnie;) prosto po pracy nie zdarza nam sie od razu seksic;) bo wracamy o roznych porach i kazde od razu pod prysznic:P ja sie czesto do niego zakradam jak bierze kapiel, ale to juz zupełnie inna historia..;)

Gość ja mam wszystkie zęby
wyleczone,kamienia nie mam,czyszczę żeby bardzo dokładnie,bo noszę aparat, a i tak z rana nie mam morskiej bryzy w ustach :(