Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emi22034

Komórki Jajowe

Polecane posty

Gość emi22034

Witam,oddam komórki jajowe parze lub kobiecie która pragnie mieć swoje dziecko. Jestem 20 letnią blondynką, niebieskie oczy, 164cm wzrostu, 56kg, grupa krwi A Rh-, nie mam nałogów. Mam własne zdrowe dziecko. Jestem z mazowieckiego. Dodatkowe informacje na maila emi22034@wp.pl gg:6146933

Gość emi22034
a co mnie obchodzi ile ty ważysz? to nie jest żart tylko serio

Gość emi22034
A ty masz nie po kolei w głowie!! Ja po prostu chce pomóc osobie która tego potrzebuje ,jeśli nie jesteś zainteresowana to nie zaśmiecaj tematu ,chyba na temat oddawanie komórek osobą potrzebującym nic nie wiesz lepiej poczytaj trochę na ten temat

Gość Anna Wasilak
Dzień dobry,jestem kobieta która dzięki oddaniu komórek jajowych przez inna kobietę zaszłam w ciąże .Dzięki tamtej Pani mogłam spełnić swoje najskrytsze marzenie jakim było dziecko ,jestem tej kobiecie za to bardzo wdzięczna i nie rozumiem postu : 12.02.2010] 21:26 .Aleksandra. Sugeruje Ci że masz nadwagę... przecież to żałosne co napisałaś chyba nie masz własnego dziecka i nie wiesz jakim problemem jest niepłodność itp.,i emi22034 nie ma nadwagi i nie pisz takich głupot na takim wątku bardzo dobrze ze są takie kobiety które pomagają innym!!

Ja też dzieki komorka innej osoby zaszlam w ciaze i tez podziwiam takie osoby ze je oddaja nawet jezeli to kosztuje bo taka jest prawda ze kosztuje ale w takim przypadku pieniadze nie graja roli . Chyba .Aleksandra. nie wie co pisze lub po prostu to kolejna 15 latka ktora sie mądrzy.A w przypadku gdy nie mozna zajsc w ciaze trzeba korzystać z kazdego rodzaju pomocy