Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no wkurzona jak cholera

CZY KOGOŚ WKURZAŁA PRACA??? JUŻ W PIĄTYM JEJ DNIU????

Polecane posty

Bo mnie moja wkurza już okropnie!

Gość MMMIIAAAAaaaaa
mnie nie wq sama praca, tylko ludzie..masakra...pracuje tam juz piaty miesiąc i bardzo intensywnie mysle nad zmianą ...a co ciebie wkurza???

Gość nie bylo zadnej pracy
w moim zyciu ktora by mnie w 5 dzien nie wkurzala. Kazda praca mnie wkurwia czy w 1 czy w 5 dzien,chuj do tego...lepiej powiedziec ludzie wkurwiaja...takie czasy.:-O

Gość az sie boje
isc do pracy:/

a kto sie nie boi:-O

Gość mnie kazda robota wkurwia

Mnie też ludzie!!!!!! Normalnie to co mam robić jest fajne, ale ludzie... Kurde mówisz do niego coś a ten się na ciebie patrzy jak ciele majowe, inny z kolei pierdoli jakieś głupoty jak katarynka, bez sensu a ja muszę szczerzyć tą paszcze w wymuszonym uśmiechu. 😭😭😭 A mam kontrakt na rok! Chyba umre.

a najbardziej wkurwia mnie aktualnie moja szefowa stara raszpla:-O Szlam do domu a ona z okna morde pruje ze mam brame otworzyc bo jak ona swoim jebanym mercedesm wyjedzie? oddarlam ryj ze ma sobie sama otworzyc i poszlam :-OSzmata jebana...za leniwa pare krokow zrobic i sobie brame otworzyc :-ONo napewno jestem u niej na czarnej liscie:-O

tez na rok mam kontrakt i dopiero pracuje tam od 1 lutego i kurwa codziennie pociagiem 50 km i jeszcze autobusem musze sie pchac...a ten kurwiszon 10 metrow nie przelezie zeby sobie brame sama otworzyc i wyjechac mercedesem:-Otylko ja pozniej godzine stalam na przystanku,zimno, snieg pada i jebany autobus nie jechal:-O

rozumiem cię tak doskonale że nawet sobie nie wyobrażasz!!! No choćby moj historia. Otwieranie bramy jeszcze mi się nie zdarzyło ale to pewnie kwestia czasu :/

no dzieki :-OOpowiedz co u Ciebie?I jeszcze mi dzisiaj powiedziala ze nawet nie wie ile zarabia:-O35 lat tam pracuje i nie patrzy juz na konto w banku ile jej kasy miesiac w miesiac wplywa a ja ledwo z jednego miesiaca na drugi przezyje:-OBoze jak ja tego nienawidze :-Ocierpie bardzooooo :-O