Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 25latka prawie i już

czy to jest teraz normalnie już standard ........

Polecane posty

Gość to zależy
Daj sobie z nim spokój. Jak facet chce być z kobietą, to zrobi dla niej wszystko. Mój po miesiącu przeprowadził się do mnie, 50 km od pracy i swojego miejsca zamieszkania, kilka miesięcy później zaręczyliśmy się. Jesteśmy ze sobą 2,5 roku i jest nam dobrze.

Jest bardzo dobrze:) Widzisz...trochę to Cię zaboli, bo na pewno trochę już przyzwyczaiłaś się do niego, nawet pomimo tych tekstów, jego podejścia, ale nie będziesz tracić swojego czasu z jakimś cwaniakiem. Bardzo dobrze, że widzisz to jak on Cię traktuje, że nie straciłaś do końca swojej czujności- wiem, że to egoistyczne...ale popatrz na to tak, to Ty wybierasz sobie mężczyznę, z którym masz spędzić całe swoje życie, więc póki masz czas, szansę i wybór- to dokonuj tego wyboru, nie bierz pierwszego lepszego, bo akurat przez długi czas nikogo nie było i może właśnie to on, bo nagle pojawił się w Twoim życiu. Powiem Ci szczerze, co o tym myślę- on nie jest Ciebie wart!!! Pomyśl! Z jednej strony chce 2-3 miesiące spotykać się z Tobą "na luzie", a z drugiej zastanawia się jak jesteś w łóżku i na to będzie musiał "tyci, tyci" poczekać...co takiego??!! co to ma być?? To znaczy, że ani przez chwilę nie myśli o Tobie poważnie- szuka jednego- szybkiego sexu....jeżeli chcesz go sprawdzić, ale nie wiem czy warto, abyś traciła czas na takiego chama.....możesz go kusić, spotykać się, ale nie możesz oddać mu siebie i postawić sprawę jasno, że nie "tyci, tyci", ale na Ciebie trzeba czekać o wiele dłużej, nawet bardzo długo i to nie wszystko, bo trzeba sobie na Ciebie zasłużyć- powiedz mu: "nie wiem czy będziesz w stanie temu sprostać?" Jak koleś usłyszy coś takiego, a liczy tylko na sex to wcześniej, niż się tego spodziewasz da Ci spokój...bo nie będzie mu się chciało na Ciebie czekać- znajdzie jakiegoś łatwego lachona, który sam wskoczy mu do łóżka. Nie patrz na niego przychylnym okiem, ale krytycznym- jeżeli mu zależy będzie takie słodki, będzie się starał, tak żeby przekonać Ciebie do siebie, a jeżeli o jedno mu chodzi, to nawet przez moment nie myśli o Twoich uczuciach....owszem myśli, o tym co Ty myślisz, ale nie na pewno o tym co czujesz. Powodzenia!!! Daj sobie z nim spokój, zasługujesz na kogoś o wiele lepszego:) Stać Cię na więcej!!!:)