Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość On_24lata

Związki są do dupy!

Polecane posty

Gość On_24lata

A dlaczego? Wiele związków jest na zasadzie Ty możesz to Ty nie możesz tego. Chcę gdzieś wyjść do klubu, na piwo, na siłownię czy inne sporty ale znajomek nie pójdzie bo co? Kobieta to kobieta tamto. Jejku jakie to takie życie nudne. Praca - studia i do kobiety. Bo Ona chce i już i nie ma przebacz. Byłem raz w związku i to mi starczy. Teraz widzę jak bycie singlem jest piękne. Chodzę gdzie chce, kiedy chcę, robię co chcę. A nie truje mi dupę baba "Bo Ty jesteś egoista, nieodpowiedzialny" i inne tandetne pierdoły :) A teraz dzień murarza się zbliża znaczy 14 luty oj współczuje :)

Gość jaaaskółka.
nie są do dupy. chyba że trafisz na nie tego człowieka co trzeba.

Gość On_24lata
(Nie)dziękuje :)

Gość On_24lata
Z reguły kobiety są takie same. Co poznam to zaraz wychodzi z Niej nuda :classic_cool: :)

och, nie zawracaj sobie glowy kobietami.To sa istoty nie niegodne takiego mysliciela jak Ty :)

Gość On_24lata
Dziękuje ponownie, może niegodne. A na pewno nie te co przeżywają "Ohhhhhhh mam już swojego księcia" i rozgłaszają całemu światu pisząc statusy na GG :classic_cool: Juz nie mówiąc o zdjęciach na NK, gronie czy facebooku :D

Gość jaaaskółka.
z reguly kobiety sa takie same- super sposob myslenia. mozna powiedziec ze faceci tez sa tacy sami.

Gość On_24lata
Sylwusx A co ma to do tematu mojego? Hę? Płacą Ci za reklamę? :D

popieram mam ten komfort, że nie widzę się z laską codziennie jak widzę co się dzieje z moimi ohajtanymi kuplami to zimny pot mnie zalewa

Gość Lilly Evangelin Ewellin
💤

Gość On_24lata
No to mamy argumenty: - Brak nudy - Zero zdrady - Brak stresu - Brak strofowania - WOLNOŚĆ!

Gość mnie kazda robota wkurwia
elene wypierdalaj szmato nikt cie tu nie chce:D

Gość dr Brunhilda Człops-Człeps
Kawalerzy mają najlepiej!

Gość On_24lata
Są zdrowsi! :)

Gość Fadad
"Kawalerzy mają najlepiej!" To prawda i dlatego nie mam zamiaru tracić wolności.

Gość wszystk ook autorze
ale zobaczymy co powiesz za pare lat.... 🖐️

oczywiscie moge wyjsc.Jestem na tyle kulturalna.Tylko z twoja kultura jest na bakier.Wspolczuje twojej kobiecie i matce.Nie udal sie je ten potworek czyli Ty.

Gość pyskacz jadowity
a o ile zdrowsi będą jak od którejś ze swoich przygodnych partnerek coś złapią a jacy będą zdrowi jak w wieku 50 lat będą mieszkać z mamusią och ach ale będziecie zdrowi:) wyznawcy teorii,że kobieta nadaje się tylko do ruchania:O szczęścia życze:classic_cool:

Gość On_24lata
ostre słowa ale nie wyzywajmy się. Zobaczymy co będzie za parę lat. Nic zawsze nie wiadomo :]

Gość pyskacz jadowity
a tobie autorze gratuluje partnerek jakie dotychczas stanęły na twojej drodze:O związek to partnerstwo-nie niewola:) ale jak kto woli

Gość On_24lata
Ha Ha Ha to z reguły faceci w związkach, którzy są tak traktują kobiety tylko do ruchania :D Ja jak mam mieć kobietę to taką, z którą będę robił wszystko czyli nawet konie kraść a nie siedział przed TV i zamulał. To będzie ten wyjątek, który przełamie moje bariery przed związkami :)

Gość On_24lata
Pyskacz: Właśnie przed chwilą napisałem, że oczekuje tylko i wyłącznie PARTNERSTWA! :classic_cool:

Gość pyskacz jadowity
to dziwne co piszesz,bo wiele jest tu kobiet ,które mają dość nudy i tego jak ich faceci siedzą przed TV i zrzędzą:)

Gość pyskacz jadowity
zależy jak ,kto pojmuje owe partnerstwo:) dla niektórych partnerstwo to znalezienie panienki do seksu-boooo"każdy ma potrzeby"

Gość pyskacz jadowity
a jak dla mnie na takie coś decyduje się tylko dooopek ,który boi się zaangażowania i chciałby mieć wszystko za nic:)