Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pikupikupiku

Prezent na chrzest od chrzestnego

Polecane posty

Gość kinganycz
Dosyć popularnym pomysłem jest teraz metalizacja przedmiotów.(swoją drogą nareszcie coś innego :)) u mnie się sprawdziło!:D

Gość MamaHani_nanana
Ja stawiałabym na jeździk. My z mężem kupiliśmy dla jego chrześniaka coś takiego http://hulajnogi.istore.pl/pl/jezdzik-puky-to y-car-czerwony.html. Tylko, że ten chłopiec miał roczek jak był chrzczony. No, ale taki jeździk przyda się prędzej czy później.

Gość saranowak
Witam, ja kupowałam dla chrześniaka biżuterię personalizowaną. W sklepie intern. artess, mają tamteż inne propozycje, równie ciekawe. Sądzę, że jest to coś zupełnie innego ciekawego. Recznie robiona ze srebra najwyzszej proby. Polecam http://www.artess.pl/sklep/

Gość gość
Klasyczne prezenty są wciąż bardzo na topie. Moje dzieci dostały srebrne obrazki, biżuterię złotą i bardzo się cieszę z takich podarunków bo będą miały pamiątkę na całe życie. Sama dla chrześniaków kupowałam obrazki... myślę że to najlepsza pamiątka tego dnia. Bardzo duży wybór mają na www.eprezenty.pl dodatkowo można u nich grawer zamówić, mi poleciał tę formę koleżanka, zawsze zaopatruje się tam w prezenty na wszelkie okazje. Co do praktycznych prezentów to pewnie też się przydają rodzicom dziecka no wiadome samemu maluszkowi też ale zazwyczaj rodzice są już zaopatrzeni w takie elementy.

Gość gość
Ja dałam chrześnicy 1000 zł. My od chrzestnych i od dziadków dostaliśmy na chrzciny po 500 zł od każdego. Pieniądze były w kopercie razem z kartkami z życzeniami albo z albumami na zdjęcia. Sądzę, że kasa jest najepsza - tyle ile nas stać. po co wymyslać prezenty na siłę za 18 lat i tak będa bezuzyteczne to niech lepiej rodzice kupia zabawki i pieluchy za te co na chrzciny zbiorą.

Gość gość
Jeszcze mozna dołożyć sztucce z grawerem-dziecko bedzie z nich kozystac stosunkowo szybko jak zacznie samo jesc-Gerlach 60 zł.

Gość majven
Pamiątką na lata jest łańcuszek z wisiorkiem personalizowanym. Zawsze to odpowiedni prezent. Dodatkowo coś innego nowego. Możesz do odbicia np dloni chrzesniaka dodac date chrztu i imie. Mojej corce z mezem kupilismy wlasnie taki wisiorek. Piekna pamiatka. Polecam Ci artess ja u nich to kupilam, bardzo sprawnie i milo sie to odbylo.

Gość gość
Moim zdaniem powininno się kupować pamiątki. Można medalik, jakąś ładną kartkę. Coś, co będzie o tym chrzcie przypominać, a nie kopertę . Pieniądze się wyda i nic z nich nie zostanie. Kupowałam w tym sklepie http://www.paramentum.com.pl/ i prezent wyszedł super