Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piekna_wsciieklaaa21

ON JEST TERAZ CHYBA Z INNA KOBIETA?

Polecane posty

hej, weszlam tutaj aby sie was poradzic, mialam podejrzenia wobec pewnego mezczyzny straszego odemnie, zawze bywal u mnie w tygodniu nigdy w weekendy. postanowilam przed chwila zadzwonic i dzwonilam 3 razy nie odebral a za 4 razem zignorowal. a 2 dni temu pisal ze teskni:( nie nawidze go chcialabym mu teraz dopiec.

Gość calaJego
pewnie ma żonę do której wraca na weekendy... Po co dopiec? nie lepiej sie uniesc honorem i zignorować?

pewnie tak, ale co za swinia, ak jakoklamywac kobiety. myslalam zeby napisac do niego ze niby omylkowo ze pisze do innego faceta i prosze aby do mnie przyjechal i zeby spedzil ze mna noc i powtorzyli to co ostatnio

Gość calaJego
odradzam ten pomysl, bo jest troche smieszny... to ze on się puszcza nie znaczy, ze ty tez masz taką z siebie robic w jego oczach.. Palant i tyle. Pelno takich chodzi po ulicach. Nie zawracaj sobie nim głowy po prostu! szkoda czasu ;)

dobrze nie bede zawracala sobie nim glowy, jak terz go potraktowac zeby go zabolalo?? znajac zycie w poniedzialek bedzie do mnie wydzwanial?? bo bedzie poza domem.

Gość calaJego
to nie odbieraj? Tak jak on dzisiaj.. Albo odbierz i powiedz ze juz nie masz dla niego czasu. tylko nie wdaj sie w glupie rozmowy i tłumaczenie, bo nie daj boze, jakos zamydli ci oczy i bedziesz ciągnąć ta farsę niewiadomo jak dlugo.

tak zrobie jak on!!! wezme zignoruje , albo odbiore i powiem ze jestem zajeta i szykuje sie na randke i zeby mi nie przeszkadzal.