Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czemuuuuuuuuuuuuuuuuuu

siedze i placze jak glupia

Polecane posty

dzis rozstalam sie z facetem to raczej on mnie zostawil bylismy razem 2 miesiace, na poczatku nie zwracalam na niego uwagi, on za mna szalal, dzwonil, pisal, umawial sie, ja trzymalam dystans az cos poczulam, spotykalismy sie codziennie, jeszcze wczoraj bylam u niego w domu 2 dni, bylo cudownie, tak czule calowal mnie w czolo i przytulal na dzis bylismy umowieni, nie przyszedl.... napisal tylko ze jest u swojej ex, ze wrocil do niej.... jak on mi mogl to zrobic.... czuje sie jak szmata, ktora wytarto podloge i wyrzucono na smietnik...

Gość panna w białym kasku
współczuje, facet ślepo zakochany w ex i ty jako plaster na poprawienie humoru... Wiesz jak długo byli razem i dlaczego się rozstali?

Gość nooo cóż że
takie jest życie. Facet zakochany szaleńczo w ex. Nie dziwię mu się. Tamta poczuła zazdrość jak dowiedziała się że układa sobie życie z inną. I wystarczyło tylko że kiwnęła palcem. Nie płacz bo nie warto skoro cię nie kochał to po co lać łzy.

Gość zagraj w simsy
i ją utop :p

ona wiedziala kim ja jestem, jak wygladam, byla taka ze potrafila zadzwonic do niego w srodku nocy i zawracac mu glowe nie winie jej, winie jego, bo chyba rzeczywiscie bylam plastrem, ale coz zdazylam sie zakochac a dzis napisal mi smsa od niej z telefonu ze jest u niej i ze mam im nie przeszkadzac... po prostu cios w samo serce

bardzo dobrze Cie rozumiem... moj eks zapomnial mi nawet powiedziec, ze wrocil do swojej bylej :) tak jakos nie po drodze mu bylo :) mowie to teraz z ironia, bo moge sobie w tej chwili na to pozwolic. ale cierpialam straszliwie... teraz wiem, ze to kawal ch..a, a on nadal do mnie pisze ckliwe smsy. dlatego kochana skoro tak sie stalo, facet nie jest wart spluniecia na niego. potraktowal Cie jak zabawke, jak taka "tymczasowa dziewczyne". wiem jak to boli, ale wiedz, ze kiedys przestanie... trzymaj sie cieplo 🌼

Gość gwena
wredna małpa, prawdopodobnie zostawi go za parę dni, a on przyleci do Ciebie. Kopnij go z całej siły w zadek.

czytam i czytam i nie pojmuję...: "jeszcze wczoraj bylam u niego w domu 2 dni" :D a wracając do problemu - 2 miesiące to niedługo, znajdziesz na pewno fajniejszego, olej szmaciarza i raczej współczuj jego byłej (i obecnej) :)

Gość smtno mii i zzzzleeeeeeee
ja tez sie rozstalam z facetem 3 dni temu.Bylismy razem rok czasu.OD listopada mieszkalismy razem.i zaczelo sie psuc.Wyprowadzil sie.Przed chwila rozmawialismy na gg.Pisal ze nie chce zrywac kontaktu.Chciall jutro przyjsc na kawe.Ale juz nie chce.Ze lepiej bedzie jak zapomni o mnie i zerwiemy kontakt. Powod rozstania byl taki ze on nie potrafi stworzyc zwiazku, ze nie potrafil mi dac tego czego potrzebuje.Przyznal sie ze duzo winy bylo z jego strony. Na koniec za bardzo mnie kocha, nigdy o mnie nie zapomni.

przepraszam, moze to dla was malo 2 miesiace, ale dla mnie to kawal czasu.... jak go poznalam to opieralam sie przed ta znajomoscia, 2 razy go wystawilam, nie chialam, wzbranialam sie, bo wiedzialam ze niedawno rozstal sie z byla ale on tak za mna lazil, az w koncu uleglam a ona ciagle do niego pisala, mimo ze wiedizala ze jestemy razem wczoraj bylam jeszcze u niego, kochalismy sie, byla taki czuly, tak mnie calowal, mielismy caly przyszly tydzien zaplanowalny.... a teraz czuej sie jak szmata:(

najlepsze jest to ze on byl cholernie o mnie zazdrosny, przegladal mi malia i komorke, jak zobaczyl ze napisal jakis moj kolega to sie obrazal, a ja bylam cholernie wierna .... i po co mi to bylo? trzeba bylo go od razu kopnac:( dziewczyny przepraszam ze tak smuce, ale musze sie wygadac komus, bo naprawde zwariuje na niedziele mielismy zarezerwowany stolik w restauracji, ciekawe czy pojdzie z nia, no masakra nie chce mi sie wierzyc, ze on tak mi napisal tego esmsa " jestem u nie, a co chcesz?" nawet nie napisal przepraszam....

Gość I bardzo dobrze - wreszcie
jakiś facet dał szkołe głupiej pindzie

a moze to ona tego sms napisala.ty 2 miesiace a ja rok.mam juz 26 lat.

Gość kukkkkkkkkkkkkra
trzeba było się z nim nie kochać tak szybko to może byś się nie czuła jak szmata

Gość Słowo Prawdy
Oleh łachmana! Dobrze, że po 2 miesiącach, a nie 2 latach ;)

napisal ze swojego no ok kochalam sie z nim, ale co w tym zlego? mam swoje lata i nie mam nic do seksu, jestemy dorosli.... ja juz nigdy nikogo nie znajde jejku jak mozna zrobic takie swinstwo, mogl mnie zostawic w spokojua a nie uganiac se za mna :(

Gość kukkkkkkkkkkkkra
może po prostu chciał sprawdzić czy cię zdobędzie i tyle, nie wiem szczerze to jakaś masakra ten koleś normalnie jakbym go kiedyś spotkała to w twarz bym mu dała na Twoim miejscu

Gość szacuneczek dla goscia
ta nalezy traktować głupie obciagary

nie wiem, mam metlik w glowie on chyba ja kochal i tyle ale po co chial byc ze mna? po co tak zabiegal? po co planowal? mamy zarezerwowany weekend majowy we wloszech.... nawet cos przebakiwal o wspolnym mieszkaniu strasznie to jest dziwne dla mnie, w czwartek jak wyjezdzalam od niego bylo super, umowilismy sie na dzisiaj, a dzisiaj caly dzien milczenie a potem ten sms....

A może mu źle obciągałam?

A co ja mam powiedziec.Puste mieszkanie jego niema.Mysliscie ze jest szansa ze bedzie chcial wrocic??????????

Gość to wszystko zależy od
tego czy dobrze robisz laskę i czy łykasz

Gość kukkkkkkkkkkkkra
a nie napisał CI ze swojej komórki tylko z jej?? to dziwne napisz do niego na komórke

ma wylaczony telefon leje na to, niech sobie ukladaja zycie, tylko mogl to zalatwic w delikatniejszy sposob, mogl chociaz przeprosic, a on napisal "jestem u niej, a co chcesz?" czujecie? bo dzis bylismy umowieni, wiec skoro sie nie odzywal caly dzien to normalne ze napislam kiedy przyjdzie i gdzie jest a on tak jakby dla mi po twarzy

Gość Anq26
miesiące to żadne bycie razem..wy sie nawet nie znacie.

Gość Anq26
kukkkkkkkkkkkkra a nie napisał CI ze swojej komórki tylko z jej?? to dziwne napisz do niego na komórke A po co ma pisac?

Gość kukkkkkkkkkkkkra
żeby sprawdzić czy to przypadkiem nie ona tak sobie pisze sama a jego tam nie ma

tak wiem ze to malutko, ale jednak sie przywiazalam do niego widzielismy sie praktycznie codziennie... a teraz czuje taka pustke dzis mielismy razem swietowac, bo wczoraj zdalam trudny egzamin a ja nawet nie mam powodow do smiechu:(

nie nie bede nic pisac, to bezsensu zrywam z nim calkowity kontakt, zeby nie cierpiec podwojnie...