Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czemuuuuuuuuuuuuuuuuuu

siedze i placze jak glupia

Polecane posty

Gość kukkkkkkkkkkkkra
współczuje Ci

Gość Bellesima20
no coś ty taka dziwna, nigdy nie będziesz tyle znaczyć dla niego co ex, a ty byłaś rozrywką i to wszystko, chciał się dowartościować, poczuć męsko i pa pa

Gość Anq26
eby sprawdzić czy to przypadkiem nie ona tak sobie pisze sama a jego tam nie ma A to że nie przyjechał chociaż sie umówili i nie dał znaku życia jak wyjasnisz?

no coz macie racje nie kochal mnie i tyle ja chyba mam za dobre serce i mierze innych swoja miara, bo ja bym nigdy cos takiego nie zrobila mogl przyjsc i pogadac, przeprosic, rozstac sie po ludzku a nie napisac " co chcesz?"

Gość Bellesima20
wczoraj tu laska pisała że miała koleżankę która chodziła z facetem, a temten był kiedyś w 1,5 rocznym związku, tyle że od tamego czasu minelo 5 at a on wciaz wspominał swoją ex która z nim zerwała i powiedział jej że ona zawsze bedzie dla niego ideałem. Zresztą święto zakochanych się zbliża, to ich dzień

Gość podwiązki i pończoszki
Z JEJ TELEFONU NAPISAŁ??? POMYŚL POMYŚL.. A MOŻE TO ONA !!!!! MOŻE ONA UKARTOWAŁA WSZYSTKO, I ONA NAPISAŁA DO CIEBIE. napisz na jego telefon...

napisal ze swojego telefonu... ona nic nie ukartowala, po prostu wybral ja, widocznie ja kocha, moze jest lepsza w lozku, moze bardziej sie mu podoba, jest madrzejsza.... nie wiem co moge zrobic? dzis chyba tylko plakac

Gość tak sie traktuje glupie
laski :)

nie placz !!!! pokaż ze jesteś silna, napewno NIE OKAZUJ MU SŁABOŚCI ! A WIESZ CO CI POWIEM??????????????????? I PRZYPOMNISZ SOBIE MOJE SLOWA ZA JAKIŚ CZAS! ::::::::: Ona niedlugo znow go rzuci, bo go nie kocha, skoro raz juz sie z nim rozstala, a teraz chce z nim byc tylko dla tego,ze poczula chora zzdrosc o "cos co kiedys bylo jej" A WTEDY ON ZNOW PRZYJDZIE DO CIEBIE to utarty scenariusz. NIE WAŻ SIĘ PRZYJĄĆ GO SPOWROTEM ! ile On ma lat??????? ze nie potrafil zachowac sie dojrzale i chociaz z Toba porozmawiac.

Gość a na dodatek
takie latwowierne i biorace wszystko na serio :)

w tym roku bedzie miec 25lat.... ja nie wiem o co miedzy nimi poszlo, mieszkali razem miesiac ale nie wytrzymywali ze soba, on sie wyprowadzil od niej mowil ze ona jest zupelnie inna niz ja, ona wolala siedziec w domu, my biegalismy po klubach i pubach ona podobno malo co sie usmiechala, czesto miala depresje i zly humor, czesto sie klocili, ja znow jestem usmiechnieta caly czas wlasnie ldatego trzymywal z nia kontakt, jak mi tlumaczyl, bo bal sie zeby sobie czegos nie zrobila... ponadto mowil ze on chyba kocha swojego ex z ktorym byla 5 lat, ehhh sama juz nie wiem co mam myslec

narazie nic nie mysl, poukladaj sobie wszystko w glowie, a potem jakoś zyj i czekaj na rozwoj wydarzen u tej "cudownej dwojki". Predzej czy pozniej przyjdzie do Ciebie na kolanach.

zaczynam go nienawidziec naprawde dalabym mu w twarz gdybym go spotkala!

Gość taaa sie pocieszajcie
"Predzej czy pozniej przyjdzie do Ciebie na kolanach." Tandetny teks kobiety do kobiety :D

wiecie co no zaraz padne sluchajcie tego siedze sobie teraz na gadu, a tu on sie odzywa i puyta sie czy nie pozycze koleznace jego ex tabletek antykoncepcyjnych bo ja facet zalal!!!! dziewczyny jaki on jest glupi, no po prostu szlag mnie trafi!!!

i jeszcze obrazony ze dlaczego nie chce mu dac tych tabletek no kurwa znow rycze jak bobr:( bezczelnosc!!! ja pierdole!!!!

taaa sie pocieszajcie-- znam tuzin takich przypadków moj drogi, to zadne pocieszenie TO PRAWDA!!! o zalosnych facetach :D

Gość Mikaooo
dobrze robisz, cóż, trzeba przecierpieć niestety roztanie przez jakiś czas ale napewno Ci to z czasem przejdzie. Jak Cię nie chce to nie ma sensu się narzucać. I w dodatku tak Cię upokorzył. Lepiej będzie jeśli dasz sobie z nim spokój na dobre.

zablokowalam go no jak mozna do mnie pisac, zebym dala koleznace jego ex dla ktorej mnie zostawil tabletki antykoncepcyjne!!! to pewnie on ja zalal, a sciemnil ze dla jej koleznaki i jeszcze mi mowi ze jestem chamska bo nie chce mu pomoc :(

Gość Mikaooo
Taki bezczelny w dodatku.

nie badz dziwka i po prostu olej gnoja... udaj ze nigdy niczego nie bylo.. nie widzisz co za scierwo z niego?

Gość Mikaooo
Robi Ci to na złość.

no scierwo totalne skurwiel zablokowalam na gadu i wywalilam z naszej klasy teraz mi juz nawet nie jest mi przykro raczej czuje wscieklosc nie na niego, a na siebie, ze tak szybko zaufalam

Gość Mikaooo
Pisałaś, ze on wcześniej za Tobą latał a Ty z początku go nie chciałaś. Jak Cię zdobyl to z tego wynika, że się po jakimś czasie w Tobie odkochał a teraz się w ten sposób na Tobie mści za to, że go wcześniej olewałaś.

i jeszcze zdziwiony czemu nie chce dac tych jebanych tabletek matko jaki on ma tupet! a taki nieporadny sie wydawal! jejku nie moge uwierzyc, ze takie scierwa chodza po tej ziemi

sluchaj: odetnij CALKOWICIE kontakt z nim, bedzie dzwonil NIE ODBIERAJ, bedzie pisal NIE ODPISUJ! jezeli zrobisz inaczej, no cos, ja bym do siebie nie czula szacunku w takiej sytylacji.

Gość Mikaooo
Większosć chłopców już taka jest, że się mści jak dziewczyna ich odrzuca. Mają dumę która została urażona im.

wogole te jebane tabletki w polsce kosztuja kupe kasy.. jakim cudem mialabys mu dac swoje tabletki? co moze sama masz zapomniec o braniu bo juz nikt cie nie puka? tylko tek k urwie masz dac?

Gość Mikaooo
A możesz zrobić tak że jak go spotkasz to udaj że jesteś w wesołym nastroju i zapytaj jak mu się układa ze swoją nową dziewczyną. Pokaż ze Tobie wcale na nim nie zależy.

no dokladnie, kutas jebany ja mam dawac tej suce swoje tabletki, nosz kurde co za debile, ona i on moze ona przy nim siedzi i mu taki pomysl poddala odcielam kontakt, mam nadzieje ze go nie spotkam