Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała rumiana

przykre dolegliwości przy okresie

Polecane posty

Gość mała rumiana

Witam. Może tutaj jest jakaś kobitka, która także zmaga się z takim problemem. Już opisuję co i jak. Otóż często w dniach menstruacyjnym pojawia się u mnie paskudne piekące i w sumie ogólnobolesne zaczerwienienie wokół odbytu. Przestałam już używać podpasek z siateczką, ponieważ przy nich to już wogóle jest niewesoło. Jednak i przy stosowaniu tamponów obserwowałam te dolegliwości. Nie wiem, może ma to związek ze szczeliną odbytu jaką jestem niechlubną posiadaczką. Dodam, że w "tych" dniach obserwuję również rozluźnienie i zwiększoną częstotliwość stolca. W sumie to przepraszam za szczegóły ale może jakaś dobra dusza już uporała się z takimi problemami i doradzi :-)

Gość do mala rumiana
Uczulenie kochana jak nic - zmień podpaski, zapomnij o tamponach. Ja miałam uczulenie na podpaski rumiankowe naturella. Sa koszmarne.

Gość Do autorki...
Może jakieś kremy dla dzieci na podrażnioną pupę? Bo to ewidentnie jest kwestia zbyt wrażliwej skóry. No i polecam podpaski bella niebieskie (takie cienkie, w lekko niebieskim opakowaniu). Zmieniaj często i jak najwięcej 'wietrz' kiedy nie musisz używać ;)