Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vogueee

Kocham najwiekszego drania na świecie!

Polecane posty

Gość vogueee

Jest przystojny, ma poczucie humoru, jest inteligenty to fakt, ale po za tym bawi się dziewczynami, nie to,że przelotnie, co chwila inna, a one się w nim zakochują, tak jak ja! O tak, tak jak ja, 7 lat już będzie, kurde do tego pije, pali, do cholery co ja w nim widzę?! O to tyle, chciałam się wyżalić!

Gość buoihm
Rozumiem Cię... Ja kocham faceta, który nigdy nie będzie mój... Pomimo tego, że wyznałam, co do Niego czuję... Taki los kobiet.

Gość vogueee
o właśnie o to to! bo on myślał,że tylko mi się podoba, zresztą jak każdej, ale przecież mu nie powiem,że jest dla mnie najwazniejszy, że nie spotkam nikogo już kto będzie dla mnie tak wazny i tak długo,a najważniejsze,że go KOCHAM! Jestem idiotka, wiem;/!

Gość buoihm
w sumie, teraz wiem, że nie powinnam Mu tego mówić. Ale u mnie sytuacja jest zapewne, troszeczkę inna. Wiesz, każdy facet poleci na ładną, inteligentną babkę, jeśli taka jesteś, to możesz śmiało próbować.

Gość nie martw sie w koncu
ci minie. A poki co, jak jest taki latwy, rznij go ile sie da, zebys nie zalowala ze ci cos przeszlo kolo nosa :)

Gość cos ci siem przestawilo
autorko..".rżnąć"..to raczej on ciebie jak mu dasz?? nie?...No bo ja to nie wiem...:P

Gość spokojnie dziewczyny
jeszcze będziecie się śmiały z tych szalonych miłości... wiem co piszę, bo też byłam młoda :D a teraz już poważnie najwspanialej mi było i jest z moim drugim mężem, a pobraliśmy się, gdy miałam lat 45 on 50 i już dość długo jesteśmy razem cholerka, nawet nie myslałam, że bedę taką szczęśliwą staruszką

Gość vogueee
kurde on nie jest łatwy ;p, jego dziewczyny to zawsze te, które są najładniejsze, najmadrzejsze, z naj poczuciem humoru;D ja taka raczej nie jestem, kiedyś coś iskrzyło, ale teraz nie mam na co liczyć? a jesli nawet to być z nim przez tydzień? dziękuję bardzo:)ja się z tego nie wygrzebię, zawsze każdego porównuję do niego, nie wiem co robić, a nie zamierzam byc sama do czasu, gdy skończę 45 lat:)